Při prohledávání Amazonu jsem narazil na "Dortovou golfovou dekoraci". A protože mě to zaujalo jako správná ptákovina, tak ji sem mrsknu taky. Ta bugina je naprosto boží a asi hlavně kvůli tomu si to do košíku k jinému nákupu přidám. Popisek z Amazonu:
---
- Vychutnejte si naši dekoraci golfového dortu. Velmi vhodné pro golfovou party, sportovní party, golfovou narozeninovou party.
- Otevřete balení přímo a ozdobte svůj golfový tematický dort. Díky bohaté dekoraci bude váš koláč vypadat krásněji.
- Oslavujete pro někoho výjimečnou narozeninovou oslavu na téma golfu? Naše dekorace na golfové dorty dodají vašemu dortu perfektní ráz a skvěle vypadají na narozeninové party s golfovým tématem!
- Naše příslušenství pro golfové party učiní vaši party zajímavější a nechá vaši rodinu a hosty ponořit do nezapomenutelného zážitku s dobrým poměrem ceny a výkonu.
- Obdržíte: 4 x plstěné stromy, 1 x mini golfový míček, 1 x zelené golfové auto, 1 x nástavec na narozeninový dort golfový dort, 10 x golfový cupcake-Picks.

---
Cenu mi to ukazuje: 455,74 CZK (aktuálně s doručením za 3 dny do Prahy)
Odkaz pro nákup: https://amzn.to/3ioDzHc