Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mam pocit ze 16Jo a na tý spodní části, co jsi nevyfotil, určitě chybí v dolním řádku jedna jamka.![]()
Taky bych takovou score kartu nepodepsal, vždyť tam není číslo, co mě zaráží je HCP 33... DisqMám pro vás takovou více úrovňovou hádanku:
1. Co je na odevzdané scorekartě níže špatně?
2. Jak byste s takto odevzdanou scorekartou naložili?
3. Jak se nazývá rozhodčí, kterému se takto odevzdaná scorekarta nelíbí?
Zobrazit přílohu 8676
1. prakticky všechnoMám pro vás takovou více úrovňovou hádanku:
1. Co je na odevzdané scorekartě níže špatně?
2. Jak byste s takto odevzdanou scorekartou naložili?
3. Jak se nazývá rozhodčí, kterému se takto odevzdaná scorekarta nelíbí?
Zobrazit přílohu 8676
Pán, jehož se scorekarta ani netýkala, ale byl otcem jejího majitele a blízkým kamarádem zapisovatele, mne před plnou restaurací nazval trotlem v momentě, kdy jsem jim oznámil, že mi nic jiného než DQ nezbývá. Zahřálo mne u srdce, jak jde golf ruku v ruce s pokorou, slušným vychováním a smyslem pro spravedlnost a pánovi jsem doporučil, aby si sebral svých 5 švestek a vystřelil z mýho resortu pokud možno okamžitě, že už ho tam nikdy nechci vidět.
Tak až zase bude golfovým světem kolovat historka, jak se ten tupej hořehledskej manažer neumí chovat ke svým váženým hostům, tak ať máte i tu druhou stranu příběhu...
Jestli mohu, nečetl jsem propozice turnaje a taky to nikdo neuvedl, bylo napsáno, že zápis bude proveden indo-arabskými číslicemi?? U kolonek není hvězdička pro odkaz , ano zní to úsměvně jsme v takové době , takhle zapisoval čárami poctivě každý úder, vč škrtlých jamek.
jak na to pan reagoval? A jak pak probehlo vyhlasovani? Asi nic moc atmosfera?
Stačí si přečíst pravidla golfu - což ale od tebe nemůže nikdo očekávatJestli mohu, nečetl jsem propozice turnaje a taky to nikdo neuvedl, bylo napsáno, že zápis bude proveden indo-arabskými číslicemi?? U kolonek není hvězdička pro odkaz , ano zní to úsměvně jsme v takové době , takhle zapisoval čárami poctivě každý úder, vč škrtlých jamek.
A co jsem se jako měl z těch prvních vět dozvědět? Ohledně možnosti použít arabské číslice nebo „pivní” čárky nic.Máš pravdu obvykle je zápis čísly, uvedl jsem: stačí si přečíst první věty .
Zobrazit přílohu 8739Zobrazit přílohu 8739
A co jsem se jako měl z těch prvních vět dozvědět? Ohledně možnosti použít arabské číslice nebo „pivní” čárky nic.
takže je možná více rozporuplné, že někdo takovou skorkartu s takto provedným zápisem vůbec přijal a nenechal ji ihned opravit. - v podstatě pravidlovou analogií se zápisem v čárkách, je to, že turnaj rozhodcuje jediný rozhodčí, který ho sám hraje ( jako tento ). Není to správné, ale je to akceptovatelné...
Myslel jsi tuto větu?Ano odpověděl jsis, budu to maximalizovat, může být golfista negramotný ? Ano a potom zápis čárkami je jediný možný, dokonce se ani nemusí potom podepsat.
Tak , nemůže někdo mít zdravotní problém a tímto zapomene psát, jinak mu nic není??Za podpis u takového golfisty pak jako podpis stačí i "x" nebo jiný znak či obrázek.
To že je někdo uveden jako hlavní rozhodčí a hraje, ještě neznamená, že turnaj z hlediska rozhodování jakkoli řeší. Oba další zástupci soutěžního výboru plnili funkci rozhodčího plnohodnotně. Scorekarty byly odevzdány stylem odložení na stůl.
Připadalo by mi logické to soutěžnímu výboru sdělit předem.Tak , nemůže někdo mít zdravotní problém a tímto zapomene psát, jinak mu nic není??
ps nepřejí to tobě ani nikomu jinému, s věkem pravděpodobnější.