- Jméno
- Marta
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
Ty jsi ale hlava!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty jsi ale hlava!
Buhty je myšleno jako buchty nebo bůh-ty??Tohle je moje představovací téma a tady se spamovat a drbat (i za ouškem) může
Buhty???? Hmmm...s hruškama???![]()
Mě by bylo hloupé nechat se trénovat zadarmo, takže nějakou tu buchejtku bych klidně upekla i mkopcakoviHolky, jak je vidět v jiném vlákně, tak mkopcak trénuje zadarmo, tak na co takovýhle akce s pečením buh-et (dle miky.tommy Bůh-et[emoji2])???
Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk
no, zas to s ním není, zdá se, taková legraceHolky, jak je vidět v jiném vlákně, tak mkopcak trénuje zadarmo, tak na co takovýhle akce s pečením buh-et (dle miky.tommy Bůh-et[emoji2])???
Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk
ale slovně dávám "to se mi nelíbí", my jsme holky hodný, nepodvádíme, nepostrkujem markovátko, nepočítáme ukrajinsky, nezdržujem, neházíme holema a tak vůbec. a navíc budeme péct buchtyBuhty je slangově...to neznáš?
To není jako zeměkoule - ztebekoule - znějkoule
Kam se to "c" podělo mi hlava nebere....asi se leklo té představy ženského flightu :-D
Ale zas má rád RUM, tak by to nemuselo být tak zlýno, zas to s ním není, zdá se, taková legrace![]()
taky užitečná informaceAle zas má rád RUM, tak by to nemuselo být tak zlý![]()
to mi spadl kámen ze srdce, už jsem se bála, že jsem se zapletla do nějaké necudné diskuzeto není zkratka...on je ten RUM jenom velkej :-D
Dík. Právě jsem tušila, že je za tím cosi a nevybavovala jsem.Jaká necudná diskuze? RUM je přeci Rychlá Univerzální Medicína :-D
Buchty beru, kdy přijdete?
Jaký mají buchty vliv na cenu lekce? Naučím se je péct a přijeduBuchty beru, kdy přijdete?
Kynuté se švestkovými povidly, či s mákem. Za pekáč lekce zdarma. Mramorová třená bábovka pomáhá ke slevě.Jaký mají buchty vliv na cenu lekce? Naučím se je péct a přijedu![]()
já se snad na starý kolena přemůžu a začnu péct. Bábovku umím skvělou a kynutý se holt musím naučit .Buchty beru, kdy přijdete?