JardaK Guru fóra Klub Beřovice HI (HCP) 14.6 2.8.2020 #41 Automaticky generovaná zpráva 19.jamky: Právě jsem přidal nové hodnocení k tomuto hřišti: Čapí hnízdo
Automaticky generovaná zpráva 19.jamky: Právě jsem přidal nové hodnocení k tomuto hřišti: Čapí hnízdo
davidfara Mazák fóra Klub GC Svatý jan HI (HCP) PRO 11.5.2021 #42 Byl někdo letos? Kvalita? Chtěl bych si to přidat do repertoáru odehraných hřišť, tak jestli se tam vyplatí jet teď, nebo počkat na lepší stav.
Byl někdo letos? Kvalita? Chtěl bych si to přidat do repertoáru odehraných hřišť, tak jestli se tam vyplatí jet teď, nebo počkat na lepší stav.
O Oto S. Nováček 11.5.2021 #43 davidfara řekl: Byl někdo letos? Kvalita? Chtěl bych si to přidat do repertoáru odehraných hřišť, tak jestli se tam vyplatí jet teď, nebo počkat na lepší stav. Více... Byl s dítětem, v super kondici a celé hřiště pro sebe.
davidfara řekl: Byl někdo letos? Kvalita? Chtěl bych si to přidat do repertoáru odehraných hřišť, tak jestli se tam vyplatí jet teď, nebo počkat na lepší stav. Více... Byl s dítětem, v super kondici a celé hřiště pro sebe.
requo Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Michal Přijmení Šatal Klub Hořehledy HI (HCP) +- 17 19.7.2021 #44 Automaticky generovaná zpráva 19.jamky: Právě jsem přidal nové hodnocení k tomuto hřišti: Čapí hnízdo
Automaticky generovaná zpráva 19.jamky: Právě jsem přidal nové hodnocení k tomuto hřišti: Čapí hnízdo
davidfara Mazák fóra Klub GC Svatý jan HI (HCP) PRO 9.5.2022 #45 Automaticky generovaná zpráva 19.jamky: Právě jsem přidal nové hodnocení k tomuto hřišti: Čapí hnízdo
merryy Nováček I♥19 15.4.2024 #46 Automaticky generovaná zpráva 19.jamky: Právě jsem přidal nové hodnocení k tomuto hřišti: Čapí hnízdo