Tak @JanKostalCZE, jaky to bylo? Koukal jsem ze te karma dohnala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hard to say, hriste je skvely, jamky 70-230m, uprava a kvalita hriste se rovna Albatrossu, celou devitku se mnou sel head greenkeeper a nejvyssi osoba v resortu, ktera rozumi golfu, dozvedel jsem se dost zajimavych veciTak @JanKostalCZE, jaky to bylo? Koukal jsem ze te karma dohnala...
-3Jak si na poprvé zahrál? Podle fotek to fakt vypadá naprosto parádně.
Jak jsi to dokázal? To kolo, myslím...Hard to say, hriste je skvely, jamky 70-230m, uprava a kvalita hriste se rovna Albatrossu, celou devitku se mnou sel head greenkeeper a nejvyssi osoba v resortu, ktera rozumi golfu, dozvedel jsem se dost zajimavych veci
Karma me dohnala do hodiny, oprava 25K
Zobrazit přílohu 7871Zobrazit přílohu 7872Zobrazit přílohu 7873
Zobrazit přílohu 7874Zobrazit přílohu 7875
Tak určitě ... sorry jako
ne, o to kolo šlo...
rikali v servisu, ze jsem ho prednim kolem musel zvednout a zadnim jsem ho nabralJak jsi to dokázal? To kolo, myslím...
No, hrát na čapáku, to nevěstí nic dobrého!rikali v servisu, ze jsem ho prednim kolem musel zvednout a zadnim jsem ho nabral
Zobrazit přílohu 7885
Jako hospoda nebo zoo..na jedničku to pár metrů je, je to až na zadní hranici za rybníkem. Letní fee 550, ale trošku mi trvalo to z nich vymámit při platbě na recepci, při platbě přes TeeTime asi bez problému..Vypada to moc hezky.
Kde se tam parkuje? Je to stejne jako hospoda nebo zoo? Nebo nejak separe?
Prave proto se ptamJako hospoda nebo zoo..na jedničku to pár metrů je, je to až na zadní hranici za rybníkem. Letní fee 550, ale trošku mi trvalo to z nich vymámit při platbě na recepci, při platbě přes TeeTime asi bez problému..