Tak když už jedna žena šla s kůží na trh, tak se přidám taky

Takže mám v bagu: pomádu na rty, opalovací krém, repelent, několik balení papírových kapesníčků, balení vlhkých ubrousků, několik plastových markovátek (kovové mám na magnetu na rukavici), spousta a spousta různých týček - na turnaj dřevěná, na trénink plastová - krátká, dlouhá...dvě vypichovátka, spousta míčků - jednak "utopenci" a "nalezenci" na trénink, nové míčky na turnaj. Míčků není nikdy dost. Jeden speciální míček na bagu (mám tam držák na tři míčky) - dárek od jednoho spoluhráče - malého kluka - pro štěstí.

několik tužtiček IKEA, většinou zlámaných, propiska, takový ten rukáv-čelenka- šátek, kšiltovka, dva svetry, náhradní ponožky, lehoučkou bundu nepromok, velkou lahev s vodou, nějakou tu oříškovou tyčinku z Lidlu, proteinovou tyčinku, rozteklý perník z turnaje jsem vyhodila (nepoužitelný), ručník, náhradní rukavici, deštník, cover na bag, berušku - kryt na driver, počítadlo (jsem tupoň a rány si prostě nepamatuji, až jich bude míň asi to bude lepší). No a mobil, klíče od auta...A světe div se - také tam vozím hole - železa, hybrid, driver. Lovítko! Jo a na bagu kartičku klubu, nechávám tam i staré - letos přibyde třetí!

Asi to bude všechno...Až vytáhnu po zimě bag, tak to zakutualizuji, třeba najdu poklady!