Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Souhlas, Barboru mám rád, v podstatě hrajete každou jamku sami, s nikým se nepotkáváte. Loni i předloni vždy v perfektním stavu a jako bonus moc dobrá restaurace.Navšívili jsme o víkendu po dlouhých letech a bylo to fajn.
Fairwaye, odpaliště, roughy vše v perfektním stavu. Jediná slabina jsou greeny, které jsou poměrně hrbolaté, částečně poničené zimou.
Na hřišti se mi líbí fakt, jak krásně byly využity ladem ležící plochy po těžbě plné náletových porostů a jiného nepořádku. Hřiště je usazené v typické podkrušnohorské krajině mezi vzrostlými lesíky plných olší, bříz apod. Jamky mají dostatek prostoru, v okolí nejsou žádné ruchové faktory, prostě klid a pohoda. Navíc jsou zde hezké pohledy na Krušné hory a České středohoří.
Pokud se greeny dají do kupy, tak to bude hřiště, kam určitě ještě letos rádi zajedeme.
Vím, že závidět by se nemělo, ale k...va jsem zbledlVse co psal @PFP je presne tak, odpaliste zluta/cervena, hriste trosku mokrejsi, ale hratelne, fee 490,-, ale ty greeny, ty greeny
na pomalejsich jsem asi v zivote nehral, odhaduji rychlost tak 4-5ft, rekl bych, ze v lete maji lepsi ceska hriste rychlejsi i fairwaye
pres noc napadl snih, nastesti az o 100 vyskovych metru vyse
Zobrazit přílohu 15449
nehral, ver mi, ze neVím, že závidět by se nemělo, ale k...va jsem zbledlhrál bych klidně i pomalejší...