- Klub
- ČGK, GC Bítozeves
- HI (HCP)
- 15 +-
http://www.quellness-golf.com/
Zavítal jste tam někdy někdo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To, žes byl jediný na hřišti je určitě důležitá informace. A teď ještě napiš, jestli se ti tam líbila hřiště a jaký je tam Wellness. Představil jsem si, že bych tam jel s nějakým golfovým kámošem, jehož manželka taky nehraje ... že bychom je jako měli kam odložit, aniž by si připadaly odložené. Hodnocení z tohoto úhlu pohledu mě zajímá.
![]()
@Jerry jedeme tam v dubnu, hrát máme na Brunnwies, Beckenbauer a Audi (ale všude jsem našla,že je to snad Porsche) Golf Course. Je to organizované českolipským klubem, jsem na to taky zvědavá. Chce se mi tam tak na půl....http://www.quellness-golf.com/
@mkopcak Martine,,vzpomeneš si, které hřiště to bylo z těch pěti, které bylo otevřené a jaké bylo? Nějaké dojmy?Tak to ti moc nepovim, protože 22.12. bylo otevřené jedno jediné hřiště a bylo kupodivu dost mokré. Wellness je tam díky termálům v každý prdeli a nespatřuji v tom cokoli úchvatného, ale pro ženy určitě stačí. Jinak krajina je to nudná, spíš placatá a tomu odpovídá i profilace hřišť. Toť vše co ti k tomu umim říct...
tak tam zrovna nejedeme...díkBylo to Sagmuhle. Hriste komplet placate v meandrech ricky Rott. Povrchy resit nema smysl, bylo to desne mokry. Vizuelne to nebylo spatny, spousta vody a vysokejch stromu, casto se hraje a leze pres reku nebo podel ni. Takove pohodove hriste.
Kdyby vám zbylo místo i pro nějakýho cizáka, dej vědět.@Jerry jedeme tam v dubnu, hrát máme na Brunnwies, Beckenbauer a Audi (ale všude jsem našla,že je to snad Porsche) Golf Course. Je to organizované českolipským klubem, jsem na to taky zvědavá. Chce se mi tam tak na půl....
Bydlet máme v Maximillianu, 5 *. Bojím se,že to bude těžká snobárna a já se tam budu cítit blbě. Ale už jsem to Dáše slíbila.
Zatim se to hlásí. Za mě to zařizuje Dáša. Přepošlu ti mail s info.Kdyby vám zbylo místo i pro nějakýho cizáka, dej vědět.![]()