Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To mi dela Jucad u pencil bagu. Leze ti pres kraj?Tak jsem vzal poprve vyvetrat novy bag a zjistil jsem ze dobre nesedi na voziku.... Je kratsi asi tim padem nedrzi dobre operka horni casti badu![]()
Pokud máš pojištění domácnosti tak ano. Záleží na prostorách (společné nebo privátní) a překonání překážky, taky na hodnotě a spoluúčasti. Jinak u odcizení musíš volat policii, pokud chceš plnění z pojistky. Pokud chceš můžu poradit přes SZ.Dnes je smutny den. Nejaka k.r.a mi ukradla cely bag v garazi
Moje chyba, bag byl furt mokry i uvnitr, tak jsem ho vytahl z auta a nenapadne ukryl za auto. Nebot jsem si myslel, ze je relativne v bezpeci nebot bez klicu se nelze dostat do spolecnych garazi ....
Pojistka asi nebude fungovat nebot bag nebyl v aute![]()
Záleží na tom, jestli jsi optimista nebo pesimista.Takze, pokud se nedostavi zlepseni hry... ( kdy ze 14 mam opet 17 ), pak uz je jen varianta zmena hry na levo (jak bylo doporucovano, ze narazi clovek na limity) nebo zahodit hole nebo prestat hrat turnaje