Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj

PetrK

Člen fóra
Jméno
Petr
Přijmení
Klasna
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
49,5
Jmenuju se Petr, je mi 38 a s golfem jsem zrovna začal v Hořehledech pod bedlivým dohledem Martina Kopčáka. Sem na fórum jsem se mimochodem dostal také z hořehledeckého webu. Zatím panuje ze hry (resp. učení se) nadšení, uvidím, kam to nakonec dospěje.

Jmenuju se Petr, je mi 38 a s golfem jsem zrovna začal v Hořehledech pod bedlivým dohledem Martina Kopčáka. Sem na fórum jsem se mimochodem dostal také z hořehledeckého webu. Zatím panuje ze hry (resp. učení se) nadšení, uvidím, kam to nakonec dospěje.
Pokud na tebe dohlíží Matýsek @mkopcak , tak tě nadšení nikdy neopustí ;) Vítej mezi námi golfovými závisláky :up::up:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom