Liskus Nováček 5.2.2022 #1 Ahoj z Plzně, Golfu se věnuji rok a většinu volného času trávim v Hořehledech nebo na Darové. Přeji všem hezkou hru.
Ahoj z Plzně, Golfu se věnuji rok a většinu volného času trávim v Hořehledech nebo na Darové. Přeji všem hezkou hru.
requo Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Michal Přijmení Šatal Klub Hořehledy HI (HCP) +- 17 6.2.2022 #2 Ahoj @Liskus, vítej na Jamce. To se nám tu pěkně množí, Hořehledští. Která jamka je tam pro Tebe nejhorší? Na hezké se ptá každý, tak ať máme změnu. Ať se ti tu mezi námi líbí!
Ahoj @Liskus, vítej na Jamce. To se nám tu pěkně množí, Hořehledští. Která jamka je tam pro Tebe nejhorší? Na hezké se ptá každý, tak ať máme změnu. Ať se ti tu mezi námi líbí!
mkopcak Guru fóra I♥19 Klub Hořehledy HI (HCP) 6,6 6.2.2022 #3 requo řekl: Ahoj @Liskus, vítej na Jamce. To se nám tu pěkně množí, Hořehledští. Která jamka je tam pro Tebe nejhorší? Na hezké se ptá každý, tak ať máme změnu. Ať se ti tu mezi námi líbí! Více... @Liskus jednoznačně vyhovuje 7ka. Jeho míčků tam mám na plotě plnej kyblík
requo řekl: Ahoj @Liskus, vítej na Jamce. To se nám tu pěkně množí, Hořehledští. Která jamka je tam pro Tebe nejhorší? Na hezké se ptá každý, tak ať máme změnu. Ať se ti tu mezi námi líbí! Více... @Liskus jednoznačně vyhovuje 7ka. Jeho míčků tam mám na plotě plnej kyblík
Liskus Nováček 6.2.2022 Autor vlákna #4 Diky Jak řekl @mkopcak, sedmicka mi vzdycky potrápí Jeden míček jsem mel i těsně před terasou