Zuzka72 Nováček Klub GC Česká Lípa HI (HCP) 18,6 16.9.2020 Autor vlákna #21 Jerry řekl: Za dva roky ses dostala na HI 18 ... gratuluji. Zřejmě dobrej oddíl ... Více... Hodně mě to baví. Ale mám to vyhrané jen v Lípě a teď naposledy v Mladých Bukách.
Jerry řekl: Za dva roky ses dostala na HI 18 ... gratuluji. Zřejmě dobrej oddíl ... Více... Hodně mě to baví. Ale mám to vyhrané jen v Lípě a teď naposledy v Mladých Bukách.
Zuzka72 Nováček Klub GC Česká Lípa HI (HCP) 18,6 16.9.2020 Autor vlákna #22 HonzaS řekl: Vítej Zuzko, chvilku Ti to trvalo, ale nakonec jsi slib přihlášení splnila Těším se na nějakou další společnou hru. Více... Ahoj Honzo, ty si me pamatuješ? Dobře ty! Také se těším.
HonzaS řekl: Vítej Zuzko, chvilku Ti to trvalo, ale nakonec jsi slib přihlášení splnila Těším se na nějakou další společnou hru. Více... Ahoj Honzo, ty si me pamatuješ? Dobře ty! Také se těším.
Zuzka72 Nováček Klub GC Česká Lípa HI (HCP) 18,6 16.9.2020 Autor vlákna #23 Jerry řekl: Za dva roky ses dostala na HI 18 ... gratuluji. Zřejmě dobrej oddíl ... Více... Oddil vyborny! Prijed vyzkouset.
Jerry řekl: Za dva roky ses dostala na HI 18 ... gratuluji. Zřejmě dobrej oddíl ... Více... Oddil vyborny! Prijed vyzkouset.