Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Jmenuji se Petr,je mi čtyřicet a golf se mi líbil vždycky,ale začal jsem až v loňském roce,jsme členem na hřišti v Kynžvartu a zatím je moje hra docela bída,ale snažím se a doufám,že se ta snaha někde odrazí
Jmenuji se Petr,je mi čtyřicet a golf se mi líbil vždycky,ale začal jsem až v loňském roce,jsme členem na hřišti v Kynžvartu a zatím je moje hra docela bída,ale snažím se a doufám,že se ta snaha někde odrazí
Ahoj Petře, vítej na Jamce. Tady si mezi svými. jakpak si se ke golfu dostal? A tvá oblíbená výmluva, proč to nelítá rovně (nediv se této divné otázce, potřebuji inspiraci - mě mé výmluvy už všichni prokoukli)?
Ahoj, já jsem tu taky nová Do Kynžvartu jsem jezdila s mými dětmi do lázní několik let a chodili jsme se procházet na green. Tam jsem si tehda řekla, že také jednou budu hrát golf. Zatím jsem hrála jenom v na Trasách v Ústí a v Teplicích na Barboře, Kynžvart bude hned další hřiště, kam pojedu! Když byste vzali ženskou do party.... ráda se přidám
Ahoj Petře, vítej na Jamce. Tady si mezi svými. jakpak si se ke golfu dostal? A tvá oblíbená výmluva, proč to nelítá rovně (nediv se této divné otázce, potřebuji inspiraci - mě mé výmluvy už všichni prokoukli)?