Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz 152. The Open

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
152. The Open (Golf.cz)

R&A – The Open Championship, Royal Troon, South Ayrshire, Skotsko
(18. – 21.7.202, -1 hodina)

The Open Championship, major označovaný jako The Open, je nejstarším a nejprestižnějším golfovým turnajem na světě. Hraje se od roku 1860, zprvu na hřišti Prestvick Golf Clubu ve Skotsku, poté se pod vedením The R&A střídal s vybranými pobřežními golfovými hřišti ve Spojeném království.

Na startu je celá světová špička. Hrát budou Scheffler, McIlroy, Rahm, Schauffele, Fleetwood, Aberg, Morikawa, Cantlay, Matsuyama, Lowry, Finau, Hovland, Spieth, Tom Kim, Hatton, Koepka, Fitzpatrick, C.Young, Smith, Harman, Niemann, Conners, DeChambeau a další světoví hráči.
Cut pro 70 hráčů bude proveden po 2. kole.​

Hraje se na hřišti Royal Troon o celkem 16,5 milionu dolarů, na vítěze čeká odměna 3 miliony. Loniz vítězil Brian Harman.

The Open vysílá živě český Golfchannel s komentářem Petra Uhlíka.

Odkazy: Royal Troon Hřiště na satelitní mapě Loňské The Open

Sestřih loňského posledního kola​

The post 152. The Open appeared first on Golf.cz.

Pokračovat ve čtení...

Dnešní PIN pozice

IMG_0066.webp

Ještě doplnění o vysílacích časech na Golf Channelu:
Čt-Pá 7.30-22.00
So 11.00-21.00
Ne 10.00-20.00

Funguje nekomu prihlaseni na web The Open a prenosy tam? Vubec se mi to nenacita, asi je to pretizeny…prekvapive :rolleyes:

Tak teda na tabletu jsem se tam nakonec dostal. Randa. tv vyborna, jde pustit nekolik skupin najednou. Jeste za chvili Tour k tomu na televizi a je to perfektni ctvrtek, na tenhle tyden se tesim celej rok.

Upraveno:
Koukám, že Rory je už +5 na 13. jamce.
Tak to nevypadá na dobrý výsledek
To samý De Chambeau........dva z největších favoritů víceméně ze hry:( ....Jinak je to docela masakr, pod parem jen 15 lidí.........

To samý De Chambeau........dva z největších favoritů víceméně ze hry:( ....Jinak je to docela masakr, pod parem jen 15 lidí.........
Nemyslim ze Bryson byl favorit, links hraje jednou za rok, nevyrostl na nich, moc toho na nich ani neuhral. Us open bylo uz docela davno, co se tyce formy. Tohle nevypada jako hriste ktery by mohl silou premoct jako na us open.

Coz teda neplati u Roryho, tam se cekalo teda vic. Nebo jen mel spatnej den.

opět se ukazuje, že délka ran problémem současného golfu opravdu není,

snad se funkcionáři chytnou za nos a od roku 2030 se nic měnit nebude
Nechytnou, jejich EGO jim to nedovolí. Jsou přeci neomylní.

Ach jo. Tiger 😢
Navíc mu ani nepřeje počasí a nasazení do 1. a 2. kola.
Bude mít jen málo času na regeneraci a ta zima taky jeho tělu nesvědčí. 🤨

Ach jo. Tiger 😢
Hele....měl jsem to puštěný celej den jako kulisu k práci.....a co jsem viděl, tak Tiger zase tak úplně špatně nehrál, určitě ne na +8, spravedlivý by bylo tak +3 nebo +4, měl tam párkrát fakt kopec smůly. A třeba opak je Lowry, kterej na půlce jamek horkotěžko zachraňoval pary a hrál nakonec skvělejch -5 :up: .......holt spravedlnost na golfu nehledej:)

Hele....měl jsem to puštěný celej den jako kulisu k práci.....a co jsem viděl, tak Tiger zase tak úplně špatně nehrál, určitě ne na +8, spravedlivý by bylo tak +3 nebo +4, měl tam párkrát fakt kopec smůly. A třeba opak je Lowry, kterej na půlce jamek horkotěžko zachraňoval pary a hrál nakonec skvělejch -5 :up: .......holt spravedlnost na golfu nehledej:)
No jo, jenže Tiger se celou dobu tvářil otráveně jako slepá lesba na rybím trhu, jestli mi jako rozumíš, prostě mindset nula.

Včera kdo viděl, tak Lowry se "zkušeně" vyhnul na 18-ce bunkerům tím, že se mu míček projel nějakých 40 m po tribuně:oops::D.....Ale proč to hlavně píšu.....nějak jsem nepochopil ten následný free drop, evidentně si dropnul blíže jamce než byla poloha míče na té tribuně.....a ani komentátorům to nebylo úplně jasné. Ale byla u toho rozhodčí, tak asi správně.......

Včera kdo viděl, tak Lowry se "zkušeně" vyhnul na 18-ce bunkerům tím, že se mu míček projel nějakých 40 m po tribuně:oops::D.....Ale proč to hlavně píšu.....nějak jsem nepochopil ten následný free drop, evidentně si dropnul blíže jamce než byla poloha míče na té tribuně.....a ani komentátorům to nebylo úplně jasné. Ale byla u toho rozhodčí, tak asi správně.......
Je možné, že je tam vyznačená dropzóna.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom