Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemám vyhraněnou značku, kromě bot a rukavic - tam jsem spokojený s FJ.ok oka s čím (druh oblečení nebo třeba materiál či značku) máš dobrou zkušenost?
A já se musím líbitNemám vyhraněnou značku, kromě bot a rukavic - tam jsem spokojený s FJ.
Jinak oblečení se mi
a) musí líbit
b) musím se v něm cítit dobře
c) nesmí mě omezovat při hře
Např. windstoperka Kjus, tam výrazně dominoval bod c) a bod b), takže jsem ignoroval bod a)např.?
díky za tip na rukavice!Oblíbil jsem si Adidas , maj super konfortní kalhoty. Myslím , boty jsem mě taky adidas, ale zkusím buď ecco nebo Adi dražšího stupně . Rukavice Taylormade na turnaje, z decathlonu na trenink
Jinak se to vždy snažilm ladit abych hlavně vypadal, ikdyž hraju prd![]()
Jojo z decathlonu asi z 200-300 a i super pocit v nich je. Za ty prachydíky za tip na rukavice!
já nosím obě a dokonce i při patování - mám docela spotřebu
a na trénink je super nápad vzít je z decathlonu a ty fešácký si nechat na spolhry a turnaje![]()
Teď mají výprodej rukavic, 20 - 50% na golfuk.cz, dokonce i Cobry, Ferrrydíky za tip na rukavice!
já nosím obě a dokonce i při patování - mám docela spotřebu
a na trénink je super nápad vzít je z decathlonu a ty fešácký si nechat na spolhry a turnaje![]()
Cos dělala?Já rukavici koženou z jemné kůže, zatím jsem měla jednu, ta se mi scvrhla ...
Hrála jsem v dešti, a pak se to tak nějak staloCos dělala?![]()
V horku je v sukni mnohem příjemněji než v kraťasech, a cítím se v ní tak nějak víc žensky. A myslím, že mi i celkem slušíjaká je ta výhoda? děkuji R