Tak po delší době jsem měl zase hole v ruce a vzal jsem včera jedenáctiletého Františka, že bychom si měli připomenout, co jsme uměli na jaře. A volba padla na Zbraslavský 3par. Přiznám se, že jedním z důvodů je sympatická cena akademie, pořád se to drží 200,- za osobu. Novinkou mi přišlo, že součástí byla v tyto dny i kartička na kávu zdarma v místní restauraci.

No, včera byl krásný den, sluníčko, konec léta, modrá obloha, prostě jak vymalováno - všechno rázem vypadá lépe. Stav mnohem lepší, než loni na podzim, kdy tří par byl spáleniště. Teď na akademii poměrně čerstvá tráva, na takové to domácí čipování to docela šlo. Ale bohužel - greeny. Prostě pořád naprosto tragické, asi lepší, než loni, nebo brzy na jaře, ale prostě to je oraniště. Některé jamky se na akademii nedali hrat - to je adventure golf s dolikama, hrbolkama, vydreninama atp. Nečekám, že na akademii budou zrovna luxusní greeny... ale (a to se už opakuji ke svým dřívějším příspěvkům) - je to tak neuvěřitelný kontrast k vedlejšímu zpravidla skvělě připravenému hřišti, patovací Himaláji, až se tomu skoro nechce věřit. Odpaliště - když už tam jsou někde rohože, tak by stálo za to je vyměnit. Přijde mi, že trochou, relativně málo snahy, by to mohlo být v mnohem lepším stavu, ale asi to takhle provozovateli stačí, škoda, no.
Jinak, na krátkou hru a trénink příher na green mi to přijde ideální, fajn i je, že je to plácek, kde jde skutečně dobře jít s dětma i malýma, je tam hne u toho kousek hřiště, takže i přes mé protesty na podzim pro trénink párkrát využijeme - a mladší si bude zatím hrát na hřišti, kde jeden z dospělých ho bude hlídat ze stínu restaurace/kavárny.