- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 20,9
Teď mě tak napadlo, proč u některých hřišť není možné zamluvit tee time online? Nedohodli se s Teetimem na podmínkách?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Coz o to, ja u nich objednavam tez (neb musim).Co je na gollfcutu nefunkčního? Já tam objednával vloni běžně, výhodně a bez jakýchkoliv problémů. Letos jsem si zaplatil golfpass a taky vše funguje podle mých představ.
Maj v nabídce hodně TOP hřišť a když si spočítám, že mě jedna 18-ka o víkendu třebas na Albatrosu nebo na Karlštejně vyjde na 900,- tak nemám důvod být nespokojený.
To je součástí interní komunikace mezi každým hřištěm a TeeTime
Nerad bych se pletl, ale dle mého je vlastník jeden a tentýž![]()
Fajn, takze do 5%?
Fajn, takze do 5%?
Škoda, pro lepší představu by to bylo zajímavé.My nesmíme ani naznačovat...![]()
proc je to tajne?
Tak dle vypisu spolecnosti to tak nevypada, ale kdo vi..Nerad bych se pletl, ale dle mého je vlastník jeden a tentýž![]()
Tak jsem tak nějak zaslechl, že se chystá k příštímu roku zpoplatnění teetime, nevíte o tom někdo něco? Prý by měl být nějaký poplatek v řádu korun za každou rezervaci i na domácím hřišti, vykládám si to jako snahu o obranu proti zbytečným rezervacím a samozřejmě vytřískat další prachy z českých golfistů (bohužel v podstatě monopol). Nedaří se mi však k tomu nic najít?
Nic jsem o tom neslyšel, ale čistě hypoteticky - není mi jasné, kdo by platil Teetimu rezervace na domovském hřišti?
- hráč ? to těžko, má zaplacené roční fee a nějaké poplatky Teetimu ho nezajímají.
- resort ? pokud to budou chtít po resortu, předpokládám, že Teetime pošle někam...