Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V žádném případě se nechci Pechyho nijak dotknout, ale já tam jednou byl a byl jsem jemně řečeno poněkud rozmrzelý. Hřiště je pěkné, udržované ale rozhodně podle mě není pro začínající hráče. Je na hrozně malém prostoru, dvě jamky maj dokonce společný green (jestli si dobře pamatuju). Takže když se tam sejde pár fligtů začátečníků a ještě i s dětma, je tam člověk jak na střelnici a je to poměrně nebezpečná záležitost. Možná jsem měl zrovna smůlu ale tak jsem se tam cítil a vůbec jsem si hru neužil.
Hodnotil bych ho podobně, byl jsem tam před pár lety ještě s HCP okolo 36 a tak mě utkvěl v paměti berdík na 6ce když jsem patoval z kraje greenu zády k jamce.Myslím že toto hřiště je moc pěkné s velmi příjemnou atmosférou. Je to výzva pro všechny kategorie hráčů. Vzrostlé stromy všude kolem dělají hřiště docela obtížné pro ty kdo nejsou přesní. Tady je každá chyba po zásluze potrestána.
Já přemýšlím kam o víkendu... Svratku jsem si nedávno obešla při turnaji a líbilo se mi tampřátelé, máme tento týden Týden golfu pokud by to někoho zajímalo... každý den nějaký turnaj, dnes třeba s Radkem Jarošem "odpaliště naruby" .. vyvrcholení přijde o víkendu, kdyby chtěl někdo vyrazit .. a když to bude nějaká osamělá golfistka, má místo v našem flajtu předem volný a ubytování zajistíme
![]()
Já přemýšlím kam o víkendu... Svratku jsem si nedávno obešla při turnaji a líbilo se mi tam![]()
volejte po 16:00 hod. přímo managerovi hřiště Marku Kuncovi, 773 984 007 ... startovní časy se neladí, start je canon, pouze si vyberete jestli ráno nebo odpoledne a nahlásíte si společný flajtPřihlásili jsme se, ale vůbec se nejde dovolat na recepci na doladění startovních časů, pozn. Neděle, jsme 3 (12.5, 38 a 54)