Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Premiérovou Golf Hockey Challenge vyhráli Češi, rozhodující bod v bitvě se Slováky bral Nečas

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Premiérovou Golf Hockey Challenge vyhráli Češi, rozhodující bod v bitvě se Slováky bral Nečas (GolfExtra.cz)

Velmi vyrovnaná byla premiérová Porsche Golf Hockey Challenge, ve které vyzvali čeští hokejisté své slovenské protějšky v golfu. Akce rydercupového formátu se odehrála na hřišti PGA National Oaks Prague a po sobotním finále se mohli z vítězství 13,5:10,5 radovat Češi. Rozhodující bod zaznamenal Martin Nečas.

Pokračovat ve čtení...

Mám od kamaráda, co tam byl... Že fanoušků tam bylo naprosté minimum. Asi mě to ale moc nepřekvapuje. Reklamu jsem na tuto akci někde zaregistroval a je pravda, že být hokejový fanoušek, tak by to byla skvělá možnost na zisk autogramů.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom