- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
To bych chtěl dělat

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To bych chtěl dělat
Jé a i žlutejHezky, ja vcera na Kypru na jedne jamce v jednom krovichtelo se mi dost na zachod a .... 20 krasavcu na me vykouklo tak jsem je posbiral no
![]()
Nebojim. Jinejma než žlutejma nehrajuJojo, zlutej Titleistuz od vyroby neboj
![]()
myslim, ale to byl easy job, jako bys je sbiral v regulernim rafu, pulka byla rozsekla, ale hratelnych zustalo tech 195Jendo, hledacka micku? Myslis asi pritelkyni co?ta se zapotila
![]()
drive se mi hromadil mice po stovkach, horsi jsme prodaval, s lepsima hraju, cca 200 jich jeste mam, ale od te doby, co nemam hledacku, pomalu ubyvajiJendo co ty delas s mickama ? Musi se ti prece uz par let hromadit !!![]()
drive se mi hromadil mice po stovkach, horsi jsme prodaval, s lepsima hraju, cca 200 jich jeste mam, ale od te doby, co nemam hledacku, pomalu ubyvaji
Divam se na ten box s mickama co jsem za dva roky nasbiral na Diamondu, musí jich byt par tisicu .... a uz se mi hromadi, neboť ted uz ztracim relativne malo...
Priklad v utery, byl turnaj na hristi a ja sel v podvecer a nasbiral jsem asi 50 micku ve vode
kouknu domanepřebývají ti nějaké žluté?
drive mi vykupoval v AMgolf na Smichove, 3-5kc/mic, dle kvality, klidne spinaveJak je to s tím výkupem míčků, vykupují se někde/někdo pravidelně? Ne tedy že bych potřeboval, vše spotřebujeme, ale třeba by se ta info někomu hodila? Případně funguje třeba výkup na resortech?