Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Na inspekci pojedu rád s tebou, pokud dovolíš. Letos jsem nebyl. Jinak vždy parádní zážitek. Hřiště vždy parádní, šťavnaté a klidné. Žádný ruch dopravy a vůbec civilizace. Prostě odpočinek od ruchu a krásný golfík
Zatím jo, ozvu se. Nicméně zajímalo mě to tady teď spíše obecně, vypadá to dle fotek jako milé hřiště, a vzdálenost je ještě docela rozumná. Možná by se tam dal mrsknout i jeden turnájek.
Zatím jo, ozvu se. Nicméně zajímalo mě to tady teď spíše obecně, vypadá to dle fotek jako milé hřiště, a vzdálenost je ještě docela rozumná. Možná by se tam dal mrsknout i jeden turnájek.
Omlouvám se, vcera hned po obede jsem tam jel sam vycistit si hlavu. Sranda byla u pumpy, kdy jednak jsem motorkari za mnou povidal, co ze je dacia za skvele auto (ptal se na to) ale pak u kasy, kdyz jsem nemel dost na karte a druha zapomenuta doma. No co, seskladal jsem to napul z hotovosti a vyskrabku z karty a ma uzasna zena @kristyna mi pak poslala ze stejne banky kapesne, abych se neuvedl pri prvni navsteve hned jako umyvac nadobi.
Krasne hriste, supr cena. Byl jsem tam (neni divu v tenhle cas) skorem sam. Je to devitka, ale jamky jak na klasicke osmnacce, velke. Nic neni stisnene. Hriste kratsi, ale o to prijemnejsi, pekne vyhledy na jamky. Ferveje i odpaliste ok, greeny taky - prekvapive rychle. Moc prijemna obsluha. Cele je to takove rodinne a na atmosfere hriste je to znat. Pomer cena/vykon/hra vynikajici. Stoji to za navstevu a to opakovanou. Ja pojedu urcite. Diky vsem za doporuceni.
Domluvim tam spolhru, huraturnaj pro zajemce, zari/rijen.
Útulné hřiště s vysokou kvalitou herních ploch a velmi příjemným prostředím. Jamky velmi příjemně navazují, nikam necouráte, není to placka, ale taky žádná Sněžka. Na podzim dokonalá kulisa barevných stromů.