Obě hřiště mají podle mě něco do sebe, měl jsem to štěstí v rámci několik výletu navštívit obě. Vedou u mě Podbořánky, ale nikoli proto, že by Bítozeves byla slabší, ale nějak celkovým charakterem mě Podbořánky zaujaly víc.
Bítozeves - super jsou pro mě spodní jamky, v údolí. Ty se mi líbí moc a jsou jak z jiného světa, kdy to po jamkách 1,2,3 (a devět) nahoře nečekáte. Spodek je boží. Vršek nemám rád, přiznávám, je to subjektivní. Na jedničce byl nějaký pravidlový problém za grýnem (dřív - nevím už co), na dvojce se mi podařilo ukázkovým zátahem dvakrát za sebou druhou ranou trefit barák (a že je hodně daleko) a na trojce mě málem trefil
@mkopcak, kdy mu na odpališti po nepovedeném drivu prolítl míček kolmo mezi nohama přímo na nás. Nás chtěl zabít!
Podbořánky byly a jsou pro mě layoutem krásné překvapení a vždy, když pojedu kolem, si tam přijdu rád zahrát. Přijemný personál, hezké hřiště a klid. Takhle nějak si představuju kompaktní 18tku převlečenou za devítku. Hezké a poměrně různorodé jamky. Stromy všude okolo. A je mi sympatická cenová politika. Dobrý stav hřiště a cena, která mi nepřijde nijak přepálená. Spíš naopak. Hodně mě mrzí, že tohle hřiště mám z ruky.
Pokud bych si měl vybrat, raději pojedu si zahrát do Podbořánek. Ale ani Bítozevsí chybu člověk neudělá. Jen prostě Podbořánky jsou pro mě hezčí.