Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak bacha na druhé jamce, hraje se na ten green VLEVONechce si nekdo jiz zitra zahrat od 9:10-9:30? Budu poprve na bukach, tak bych uvital partaka![]()
DíkyTak bacha na druhé jamce, hraje se na ten green VLEVO![]()
Jsem z náchoda, klub mám v Broumově na Grosshofu a jsem stejného názoru. Některé jamky super, něco mně štvalo. Za cenu fee jsem čekal lepší fairwaye i greeny. Radši zajedu na Vrchy kde to mám za 420 díky VGPDnes poprvé Buky.....
plusy:
- 14 hodně zajímavých jamek umístěných na tom kopci, které opravdu nenudí..."propojovací" jamky 1,9,10 a 18 mezi kopcem a klubovnou už tak zajímavé nejsou, ale to jinak udělat asi nešlo.
- výhledy na Krkonoše opravdu nádherné...to jsem se tedy kochal
mínusy:
- kvalita fervejí a odpališť (mezi kameny vždy výškový oblouk?!?) a velikost a kvalita greenů odpovídají spíše hřištím nižší kategorie typu Molitorova, Grabštějna, Staré Bolky, Poděbrad....apod......a tomu by měla odpovídat i cena fee, což tady teda rozhodně neplatí
- je to z ruky a blbě se tam jede (samá vesnice, furt 50-tka).....na vzdálenějších hřištích bývám dříve
(restauraci hodnotit nebudu, nebyl jsem....ale o těch nesmyslných cenách se tu už napsalo dost)
Přes léto bydlím v Nahořanech , když seJsem z náchoda, klub mám v Broumově na Grosshofu a jsem stejného názoru. Některé jamky super, něco mně štvalo. Za cenu fee jsem čekal lepší fairwaye i greeny. Radši zajedu na Vrchy kde to mám za 420 díky VGP![]()
Dejte vědět pánové, ráda se s vámi potkám.Přes léto bydlím v Nahořanech , když se
budeš chystat na Vrchy dej vědět, svezu se
s tebou.![]()
Něco podobného hrajeme na Silvestrovský turnaj (30.6. nebo nejbližší sobotní datum), po setmění hrajeme tři jamky akademie, za úplné tmy, svítícími míčky, hřiště trošku osvícené loučemi a v jamkách červené světlo. Boží!!!Projíždím si turnaje a narazil jsem v pátek na tuhle akci, která mě zaujala. Škoda, že je to tak daleko, může to být moc pěkný zážitek.
![]()
Zobrazit přílohu 26824
Taky jsem to zažil u nás na Roudničce. Bylo to fajn, jen to měloNěco podobného hrajeme na Silvestrovský turnaj (30.6. nebo nejbližší sobotní datum), po setmění hrajeme tři jamky akademie, za úplné tmy, svítícími míčky, hřiště trošku osvícené loučemi a v jamkách červené světlo. Boží!!!