Přidal jsem novou položku k Hodnocení: Mladá Boleslav
Více info...
ČR / Středočeský kraj - Mladá Boleslav 18j + 9j 3par akademie
Více info...
Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ČR / Středočeský kraj - Mladá Boleslav 18j + 9j 3par akademie
Wow... kde?Je tu jedna velka novinka, vysazeno cca 200 novych velkych stromu![]()
jezero mezi 5 a 7 me spise zkalamaloJá tam byl v sobotu a greeny hrozný, horší než fairwaye. Byl jsem ale mile překvapen jak hřiště vyrostlo. Bylo to moje domovské hřiště, ale celou minulou sezonu jsem tam nehrál. Koukal jsem jak blázen na nové jezero mezi 6 a 7 jamkou. Nové stromy taky paráda.
To máš pravdu, měli to nechat ve stejný výšce s krajinou. Takle to vypadá divně.jezero mezi 5 a 7 me spise zkalamaloje urcene jen jako retencni nadrz na zalevani, myslim, ze vody je tam vsude dost, ale poku dpotrebovali dalsi, meli ho zapustit jako ta ostatni a ne takhle navysit
![]()
Česká Lípa je jen o pár kilometrů dálStale velka bidagreeny uz nemaj tolik pisku, ale o to vic vynikne jak jsou flekate, chlupate, jedou pokazde jinak a aerifikace se spojila do car a dela si to co chce
muj dnesni hrozny vikon na to nemohu svadet, ale docela mi to tu hru znechutilo
![]()
Stale velka bidagreeny uz nemaj tolik pisku, ale o to vic vynikne jak jsou flekate, chlupate, jedou pokazde jinak a aerifikace se spojila do car a dela si to co chce
muj dnesni hrozny vikon na to nemohu svadet, ale docela mi to tu hru znechutilo
![]()
ja to chapu, ale nejaka hriste (Hodko, Berovice, Bitozeves a pry Molitorov) maji greeny uplne vporadkuJe začátek dubna. Tráva začala růst minulý týden, tzn. buď by museli pěstovat trávu v tropech a každé jaro strhnout tu starou a dát nové pásy a nebo jako každý trochu rozumně přemýšlející člověk usoudím, že bych takové fee asi nezaplatil a pochopím, že greeny budou v herním stavu za cca měsíc už v naprostém pořádku. Ach jo...![]()
ja to chapu, ale nejaka hriste (Hodko, Berovice, Bitozeves a pry Molitorov) maji greeny uplne vporadku![]()
Mas uplnou pravdu nacelniku, ja jen pisu sve dojmy. Budu si zatim vybirat hriste podle greenu. Chapu, ze udrzba je treba a nejde zanedbat, ta je na 1. miste.Ale to přece souvisí s logikou údržby. Neznám plány ostatních hřišť, ale u nás hloubkově aerifikujeme 2 x ročně + několik menší aerifikací/ prořezů během sezóny. Jednu velkou děláme v létě, když se zkombinuje vlhkost a horko a začíná to plesnivět, je bez pískování a během týdne (díky rychle rostoucí trávě) je pryč. Ta druhá je v pozdním říjnu a to především proto, že chceme sezónu hráčům co nejvíce prodloužit. A to je logicky vykoupeno tím, že pokud je slušná zima (jako letos), tak tráva začne růst později a zbytky té aerifikace jsou zjara patrné. Ale pak jsou greeny po většinu sezóny až do pozdního podzimu zase 100% a prakticky bez zásahu. A myslím si, že podobně to např. udělala Boleslav nebo Slapy.
Oproti tomu se asi Hodkovičky rozhodli pro dřívější aerifikaci na podzim (a nebo taky žádnou) a budou je dělat během roku.
Chápu, že tě to jako platícího zákazníka nemusí zajímat, ale na druhou stranu bych to přirovnal k pindání, že v 21 večer nejsou v Albertu čerstvý rohlíky. Ano, nadávat můžu a asi na to mám jako zákazník i právo, ale když se zamyslím nad souvislostmi, tak je celkem jasný, že ty rohlíky budou čerstvý spíš ráno...
No, nekdo to asi umi delat lepe a nekdo zase jinakDulezity je vracet se tam, kde se Ti to libi a kde to maji vsechno v poradku, at je duben nebo zari. A je naprosta pravda, ze to nekde maji uplne jak se patri, klobouk dolu.
Vsak treba tam ta feecka stoji o fous nebo o 2 vice nez na piskovistich.
Těch 200 stromů není nově vysázeno, ale přesazeno! Ještě jsou tam po nich vidět všude zapískované díry.Dnes velike zklamani. Hriste jako takove mam rad, ale dnesni stav je hruza
Fairways a roughs vpoho, ale greeny propichane, zavalene tunou pisku, a kdyby tam nebyl pisek, bylo by to dosti flekate. Chtel jsem jit sem v nedeli na turnaj, ale radsi to odpiskam
Je tu jedna velka novinka, vysazeno cca 200 novych velkych stromu![]()