Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ale pokud to bude jako vzdy, ze z celeho turnaje budou vysilat celkem 10 hodin, tak to radsi at je to na golfchannelu a o komentari se asi ani nemusime bavit...Masters 2019 bude přenášet ČTNemusíme hledat jiné placené kanály
![]()
Když Golf Channel změnil majitele, tak ředitel GolfChannel (nějaký PoulíčekZrovna teď v přenosu na golfchanelu říkal, že budou vysílat i Masters. Ale jestli ví co říká nevím..
Poulicek vždycky jenom kecal.Když Golf Channel změnil majitele, tak ředitel GolfChannel (nějaký Poulíček) říkal, že budou vysílat všechny major turnaje. Tak snad nekecal.
Cílem GolfChannel je “stáhnout pod sebe” všechen golfový obsah v ČR a získat tak “exkluzivitu”. Ostatně to je strategie i jiných placených kanálů, zejména těch sportovních.Poulicek vždycky jenom kecal.
Když si vzpomenu jak řešil novej barák někoho z golfistů opakovaně během přenosu a eagle si nevšiml.. Bohužel tuhle nasazenou laťku na tomto kanále dodržují i ti ostatní..
Co já bych dal za přenos bez nich.
Ale jenom Slováci, naši budou dávat zbylé tři majory. Výhoda je,(pokud to tak zůstane), že si to můžeme z webu ČT pustit kdykoliv, ale jen to, co šlo v TV. Ale zase musíme být na netu.Zrovna teď v přenosu na golfchanelu říkal, že budou vysílat i Masters. Ale jestli ví co říká nevím..
Mě je vlastně celkem jedno, kde to bude. Jen ta kvalita komentářů mi přijde tragická..Cílem GolfChannel je “stáhnout pod sebe” všechen golfový obsah v ČR a získat tak “exkluzivitu”. Ostatně to je strategie i jiných placených kanálů, zejména těch sportovních.
A jak z nám Dědka, tak je schopen tohoto cíle dosáhnout.
Tak uvidíme 11. -14. dubna kde to uvidíme![]()
ČT má Masters zaplacené na, nevím přesně kolik, spoustu let dopředu. Ale už se to blíží ke konci, se mi zdá. Možná by Míra Bosák věděl, zkusím mu dát dotaz, jestli odpovíCílem GolfChannel je “stáhnout pod sebe” všechen golfový obsah v ČR a získat tak “exkluzivitu”. Ostatně to je strategie i jiných placených kanálů, zejména těch sportovních.
A jak z nám Dědka, tak je schopen tohoto cíle dosáhnout.
Tak uvidíme 11. -14. dubna kde to uvidíme![]()
ČT má ještě letos vysílací práva pro ČR, takže GolfChannel to může vysílat jen na Slovensku.Koukam, ze to davaji na CT, nikoliv na Golfchannelu
![]()
Masters - iVysílání | Česká televize
Nejprestižnější turnaj mužského profesionálního golfu, který se koná v Augustě v USA.www.ceskatelevize.cz
Ve čtvrtek je to kvůli Slávii. Ostatní dny to je tak jak to bývá obvyklé na Golfchanell. Pá,So po deváté a finále od 20:00.ČT má ještě letos vysílací práva pro ČR, takže GolfChannel to může vysílat jen na Slovensku.
Prý stále jednají o tom, vysílat letos i v ČR.
Jen doufám, že to ČT bude dávat na webu celé, ve čtvrtek mají totiž přenos na ČT Sport plánovaný až na 23.30![]()