- Jméno
- Jiří
- Přijmení
- Bolehovský
- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 7

Czech Ladies Open
Do České republiky se vrací po třech letech golfový turnaj druhé nejvyšší dámské světové tour Ladies European Tour. Tipsport Czech Ladies Open bude společnou akcí Ladies European Tour a nižšího okruhu LET Access Series s dotací 120.000 eur (tři miliony korun). Hrát se bude od 23. do 25. srpna v...

V neděli jsem si udělal výlet do Berouna a neprohloupil jsem.
Jelikož nejsem příznivcem davů, vyhnul jsem se špalírům okolo Kláry Spilkové a úžasné Dánky Pedersenové a věnoval se, úplně náhodou, dívce jménem Tereza Melecká.

Medailonky hráčů | Česká golfová federace

Šlo s ní jen pár příbuzných (celkem max 10 lidí) a tak byl čas i "přičichnout" k velkému turnaji. Co mě překvapilo, holky si spolu nepovídají

Rány hrála na jistotu a neudělala jedinou chybu, alespoň z mého pohledu. Bohužel, ale hrála moc na jistotu a tudíž obvykle puttovala okolo 10m, což jí moc šancí na bierdíky nepřinášelo. Co se jí muselo nechat, většina puttů končila za jamkou.
Po konci hry jsem jí potkal, zase náhodou, ve stanu pro občerstvení. Popřál jsem jí hodně štěstí v USA a zmínil její hezkou hru. Celou cestu domů jsem pak přemýšlel o tom, zda je už "profesionálka" každým coulem nebo se jí dostalo jen slušného vychování?
Když se vrátím k vítězce.
Co mě naopak opravdu dostalo, byla volba druhé rány Pedersenové na 18. jamce, kterou hrála na green. Nevěděla, že vede už jen o 2 rány (po 16. jamce dokonce jen o jednu) nebo si byla tak jistá? Kdo z nás by takto riskoval?