- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
Nějaké tipy na indoory?? Proč zrovna tam a jaké jsou jeho největší výhody, případně nevýhody??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
na Tresnovce mi vadi dve hlavni veci, neustaly hluk z okolnich sportu, hlavne kdyz jsou detske treninky a samozrejme fullswing simulatorOtestoval jsem o vikendu centrum Tresnovka na Zbraslavi a docela to fungovalo. Na "prazske" pomery za 350,- o vikendu docela snesitelna cena.
A to rika ten, ktery indoor povazuje za nespravedlivou pocitacovou hru a moc ho nemusi. A kdyz nepujde golf, tak je tam k dispozici curling, badminton, squash, pinec az do roztrhani tela.....
Ja tam byl v sobotu v prave poledne, proste dobrej timing. Vsichni se doma cpali veprovou s knedlikem a byl tam klid. Vymenit fullswing za neco jineho je asi nepresvedcime.na Tresnovce mi vadi dve hlavni veci, neustaly hluk z okolnich sportu, hlavne kdyz jsou detske treninky a samozrejme fullswing simulator![]()
na Tresnovce mi vadi dve hlavni veci, neustaly hluk z okolnich sportu, hlavne kdyz jsou detske treninky
do sítě ne, na simulátor, do ciziny na hřištěNikam...nějak mě to neláká...teda vozím synáčky na zimní individuální tréninky a tam čučím jak mlátí míčkama do sítě.![]()