Byl jsem.... čekal jsem, že za 15 min hotovo, ale nakonec s Martinem Votroubkou z
Golf59 stráveno asi hodina a čtvrt. Pro
@kristyna to bylo už tuze dlouhé... ale bylo to super. V podstatě nejenom fitování, ale i samotné posouzení co a jak dělat lépe. Myslím, že ta konzultace a viděno na mnoha grafech, co a jak dělám, co dělá putter, jak tempo, tak hlava hole, kde přesně to na něm trefuji a proč to tedy jezdí tam, kam to jezdí... bylo to pro mě myslím celkově velmi přínosné a zajímavé. Včetně tipů, co s tím dělat dál. Tohle jsou tedy obrázky nejprve se starým putterem, současným, co teď ne příliš úspěšně hraju (rozuměj, co na mě v rodině nakonec zbyl). Ten novej Týnka už nějak nefotila... :-D Prej nuda a furt to samý.
Zobrazit přílohu 45562Zobrazit přílohu 45563Zobrazit přílohu 45564Zobrazit přílohu 45565
No ale každopádně - nový putter je na cestě.

Nepočítám s tím, že to budou samé jednopaty, ale při půjčeném demo putteru jsem dvakrát, třikrát na hřišti se cítil výrazně komfortněji. A moc se mi to líbilo. Těším se.
PS: Díky @sucháč za podcast, který mě konečně rozhoupal s tím svým patováním něco dělat.