- Jméno
- Dana
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
ano, vím, že co člověk to názor, ano vím, že težko radit protože, ano vím... ano vím....
přesto se ptám na váš názor ( čím více názorů, tím lépe) jakou druhou hůl na 2. ránu z fairwaye ( a pak se stejně půjdu poradit k odborníkům
), první názor jsem vyslechla před chvílí od bývalého spoluhráče - 5 dřevo
pro rádce, kteří mě neznají - žencká, za mnou 2 sezony, věk 60 let, pravák, HCP 40, driver, když se povede, 120-140 m...krátká hra, no comment, takže potřebuju trochu protáhnout tu druhou ránu ( dosud 7i, která mě v poslední době nemá ráda, hybrid mě nemá rád odjakživa)
za váš ctěný čas předem děkuji
1. 5 w 1hlas
2. 5i 1hlas
3. 9i 4 hlasy
4. hybrid 3 hlasy
5. 7 w 1 hlas
Takže to vypadá zatím na 9i s plánem domluvit si někde u odborníků vyzkoušení pořádných hybridů....
Díky všem za přínosnou a hezkou diskuzi.

přesto se ptám na váš názor ( čím více názorů, tím lépe) jakou druhou hůl na 2. ránu z fairwaye ( a pak se stejně půjdu poradit k odborníkům

pro rádce, kteří mě neznají - žencká, za mnou 2 sezony, věk 60 let, pravák, HCP 40, driver, když se povede, 120-140 m...krátká hra, no comment, takže potřebuju trochu protáhnout tu druhou ránu ( dosud 7i, která mě v poslední době nemá ráda, hybrid mě nemá rád odjakživa)
za váš ctěný čas předem děkuji

1. 5 w 1hlas
2. 5i 1hlas
3. 9i 4 hlasy
4. hybrid 3 hlasy
5. 7 w 1 hlas
Takže to vypadá zatím na 9i s plánem domluvit si někde u odborníků vyzkoušení pořádných hybridů....
Díky všem za přínosnou a hezkou diskuzi.
Upraveno: