Mé domovské hřiště. Kráásná 9-ka, členitá krajina, zajímavostí je ostrovní green. Mám to za barákem, miluji to tady. Greeny zapískovane ferveje prořezané, vstup po karanténě povolen. Je v 600m n.m., tak ještě začátkem týdne nemohli pískovat greeny, protože pod pár cm byly některé zmrzlé a nešli propíchnout. Letošní rok nový ceník. Toto hřiště je na velice porézním podkladu tak pokud chvíly neprší tak je to znát, prostě chybí voda To je jeho jediné mínus. A samozřejmě kvalita fervejí odpovídá ceně vstupu. Vše zatím zelené, dokud bude pršet OK. Přes to že zde blbnu 2-3 x týdně nikdy jsem zde HCP nesnížil.Vždy na jiných hřištích. Je to jednoduše vypadající hřiště, ale opak je pravdou alespoň pro mne. Není to žádný Václavák a často jsem na hřišti sám, protože rád chodím brzo ráno nebo večer. Domácí klidná atmosféra, fajn lidi. Samozřejmě to není PGA hřiště, má pomalejší greeny a řidčí ferveje, ale já taky nejsem T. W. Je to obyčejné hřiště pro obyčejné lidi prostě to tu miluji. Každému ho mohu doporučit.