- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
Dnes golfovy maraton:
4x9 jamek
444km cesty
cas 12:20
Krasne letni pocasi, 5-7° a lehky (cti silny) vanek
Prosečné: (foto)
hriste podmacenejsi, nejake jamky (2,3) uplne nesmyslne, ale dalo se to hrat
Broumov:
Krásné hriste nedaleko Adrspachu. Greeny jeste tak 2 tydny potrebuji, ale jiz ted byly vporadku. Urcite se vratim v lete, az naroste vysoka trava a hriste bude v top stavu
Chopin (POL):
hriste v zimnim provozu, bez kamenu na odpalistich, bez vlajek, neposekane (greeny obcas vysoke jako rough), vubec jsem nevedel kam hrat a kde pak je jamka. Hraje se za plne green fee
Nebeská Rybná:
Kratke hriste, par 28. Velmi malinke greeny, ale v ultra super stavu, na hodne hristich okolo Prahy by za ne skakali dost vysoko. Ocenuji jejich snahu
Asi se ptate, jestli jsem normalni. Jsem
Teda, vlastne, nejsem

4x9 jamek
444km cesty
cas 12:20
Krasne letni pocasi, 5-7° a lehky (cti silny) vanek

Prosečné: (foto)
hriste podmacenejsi, nejake jamky (2,3) uplne nesmyslne, ale dalo se to hrat

Broumov:
Krásné hriste nedaleko Adrspachu. Greeny jeste tak 2 tydny potrebuji, ale jiz ted byly vporadku. Urcite se vratim v lete, az naroste vysoka trava a hriste bude v top stavu

Chopin (POL):
hriste v zimnim provozu, bez kamenu na odpalistich, bez vlajek, neposekane (greeny obcas vysoke jako rough), vubec jsem nevedel kam hrat a kde pak je jamka. Hraje se za plne green fee

Nebeská Rybná:
Kratke hriste, par 28. Velmi malinke greeny, ale v ultra super stavu, na hodne hristich okolo Prahy by za ne skakali dost vysoko. Ocenuji jejich snahu

Asi se ptate, jestli jsem normalni. Jsem

Přílohy
Upraveno moderátorem: