davidfara Mazák fóra Klub GC Svatý jan HI (HCP) PRO 22.11.2024 #1 Právě jsem publikoval článek: Druhá část texasu v Terasách - jamky 6-12 Diskuse a komentáře k článku vítány.
Právě jsem publikoval článek: Druhá část texasu v Terasách - jamky 6-12 Diskuse a komentáře k článku vítány.
jumbodedek Guru fóra I♥19 Jméno Petr Přijmení Šulc Klub Maria Theresia golf club HI (HCP) 13-17 22.11.2024 #2 davidfara řekl: Právě jsem publikoval článek: Druhá část texasu v Terasách - jamky 6-12 Diskuse a komentáře k článku vítány. Více... No konečně
davidfara řekl: Právě jsem publikoval článek: Druhá část texasu v Terasách - jamky 6-12 Diskuse a komentáře k článku vítány. Více... No konečně
jumbodedek Guru fóra I♥19 Jméno Petr Přijmení Šulc Klub Maria Theresia golf club HI (HCP) 13-17 22.11.2024 #3 Trošku trápení na těch za pískovaných greenech, ale už se rozjíždíte Na té jamce 8 měl být berdík. Těším se na další část
Trošku trápení na těch za pískovaných greenech, ale už se rozjíždíte Na té jamce 8 měl být berdík. Těším se na další část
davidfara Mazák fóra Klub GC Svatý jan HI (HCP) PRO 25.11.2024 Autor vlákna #4 jumbodedek řekl: Trošku trápení na těch za pískovaných greenech, ale už se rozjíždíte Na té jamce 8 měl být berdík. Těším se na další část Více... Děkujeme! To nejlepší teprve přijde
jumbodedek řekl: Trošku trápení na těch za pískovaných greenech, ale už se rozjíždíte Na té jamce 8 měl být berdík. Těším se na další část Více... Děkujeme! To nejlepší teprve přijde