Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Český Golf Channel odvysílá exkluzivně film o Woodsovi. Jak na tom teď Tiger je?

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Český Golf Channel odvysílá exkluzivně film o Woodsovi. Jak na tom teď Tiger je? (GolfExtra.cz)

Čeští golfoví fanoušci se konečně dočkají. Ceněný dokumentární film "Tiger Woods - Chasing History" konečně mohou zhlédnout v češtině, v premiéře ve čtvrtek 18. března od 20:30 na Golf Channelu. A jak na tom teď Tiger po vážné dopravní nehodě vlastně je?

Pokračovat ve čtení...

Umíte to někdo nahrát? Chci do archivu..
Přes O2TV by to mělo jít, ale nevím jestli to pak dokážu exportovat

Přes O2TV by to mělo jít, ale nevím jestli to pak dokážu exportovat
Na sledovani.tv to umím nahrát taky, ale exportovat ne.

Tak jsem to teď zkoukl a je to takový delší sestřih jeho výher na turnajích. Čekal jsem od toho trošku víc.

Tak jsem to teď zkoukl a je to takový delší sestřih jeho výher na turnajích. Čekal jsem od toho trošku víc.
Naprosto souhlasim. Chvili jsem koukal a za mne zklamani.

Taky souhlasím, myslel jsem si, že to bude zajímavější.....

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom