Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To hodnocení 16. jamky bych trochu poopravil: jamka, na které se skoro nedá trefit z odpaliště FW!U mě vítězí Česká Lípa. Proč?
Česká Lípa:
+ kvalita hracích ploch
+ přehlednost
+ i když část jamek na "louce", tak mě drtivá většina jamek bavila
Grabštejn:
+ zasazení do krajiny, okolní příroda
+ několik celkem originálních jamek
- horší kvalita hracích ploch než v Lípě
- několik slepých jamek, což já fakt rád nemám
- pár divných jamek - dva třípary jak na nějaký akademii (7 velikostí greenu, 13 vzdáleností), 16 je za mě úplnej nesmysl (FW, z které se nedá hrát na green? wtf?)
Každopádně obě hřiště rozhodně stojí za návštěvu![]()
A proč hrajete na FW, když se dá přímo na grýnTo hodnocení 16. jamky bych trochu poopravil: jamka, na které se skoro nedá trefit z odpaliště FW!![]()
Možná při turnaji s místními. Jako přespolní feečkař jsem žádnou “duši” nepotkal ani na jednom z těch hřišť.Lípa má kvalitnější povrchy, Grabštejn je lepší duší. A kromě toho je mi tam nejlíp na světě. Ale to vy stejně už dávno víte![]()
Přesně tak! Všechno je o lidech a na G to bejvávalo mnohem lepší, protože to není jenom o majiteli, ale hlavně o ostatníc lidech, které potkáváme v klubovně, ale hlavně na hřišti a rozhodně i ta kvalita šla viditelně dolů. Myslím, že letos se G ještě ani náhodou nepředstavil ve formě, jaké byl v minulosti schopen a proč tomu tak je, vědí jen ti, kteří se o hřiště starají.Duel těchto hřišť končí u mne remízouJak už jsem psal v jiném fóru,mám více aspektů,které rozhodují o tom,jak se mi kde líbí.Jsem golfista,co není rozmlsanej
Jak já s oblibou říkám .... každé hřiště má své pro a proti
Č.Lípa je modernější atd. ale Grabštejn je zase pohodovější,co se lidí týče
mám raději domácí pohodu,než komfort a luxus
vždy je pro mne důležitější rodinná atmosféra....na obou hřištích jsem několikrát hrál,jak turnaje,tak i jako feečkař....vše je i o lidech které potkám při hře
dobrá atmosféra ve flajtíku mi dokáže zpříjemnit den na jakémkoli hřišti
![]()
Jo.....to čekání v restauraci v Lípě na cokoli můžu potvrdit. V sobotu jsem se musel dokonce zvednout a jít již asi 20 minut objednané pivo zaurgovat až na barU mě vyhrává jasně Česká Lípa. Těžko se ale porovnavá, každé hřiště cílí jistě na jinou cílovou skupinu. Česká Lípa - hřiště vykazuje velký progres, změny vždy k lepšímu, hraji tam párkrát do roka a vždy příjemné překvapení. Když jsem tam byl poprvé, po otevření, říkal jsem si, že je to louka...dnes rozhodně neplatí...atmosféra tam byla vždy dobrá, ale tu stejně z 90% dělá společnost ve které hraji...jediné co bych vytkl, je čekání v restauraci, ale to není úplně o hřišti...Grabštejn - hřiště vykazuje regres (letos jsem tam nehrál), nejvíce mi vadily odpalistě, na dvojce zapíchnout týčko je umění a najít rovné místo (míč a postoj) bylo nemožné, to na více jamkách, to mi vadilo vždy nejvíce..jediné co dělám vesměs vždy před hrou, je putování a to na Grabštejně nejde...po hře si většinou něco dám, ale párek či klobásu nee...
Jak píši na začátku, hřiště jsou dle mého úplně z jiných tříd/levelu, takže porovnávat Fabii a Octavii úplně nejde...
Jsem měl asi štěstí na směnu, u mě v pohodě..Jo.....to čekání v restauraci v Lípě na cokoli můžu potvrdit. V sobotu jsem se musel dokonce zvednout a jít již asi 20 minut objednané pivo zaurgovat až na bar.....a včera to nebylo o moc lepší. Ty mladý holky to tam nedávaj.....a to v sobotu ani včera to nebyly žádné monstrózní turnaje, oba dva dny cca jen asi 40 lidí.
Grabštejn jede jen za hotovéA už jen tak trochu mimo soutěž, ČL je v TT, takže vidím obsazenost, blokuju si hru online a se slevou od ČSOB jsem se tam dostal cenově níž než na Grabštejně, kde to dnes (zřejmě výjimečně) bylo jen za hotové.