Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Buďte dobrovolníkem na Czech Masters! Co všechno na vás čeká?

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Buďte dobrovolníkem na Czech Masters! Co všechno na vás čeká? (GolfExtra.cz)

Také v tomto roce máte jedinečnou příležitost zažít největší golfovou událost roku u nás na vlastní kůži v roli dobrovolníka! Už v příštím týdnu se na Albatrossu koná osmý ročník D+D REAL Czech Masters a několik volných míst mezi dobrovolníky stále čeká na zaplnění. Buďte to právě vy, užijte si vrcholnou akci ze série DP World Tour z první řady a mějte hvězdy světového golfu doslova na dosah ruky.

Pokračovat ve čtení...

To je fakt terno, dřív to celkem šlo, ale co jsem slyšel posledně, tak to bylo hodně mizerně placeno (500 na den/fee na albatross za 4 dny práce). Navíc co říkal kamarád, tak dělal forecaddieho a za celý den ho nikdo nepřišel vystřídat, takže o hladu. Jediná opravu dobrá pozice je dostat se mezi caddiky, tam má člověk alespoň super zážitek.

To je fakt terno, dřív to celkem šlo, ale co jsem slyšel posledně, tak to bylo hodně mizerně placeno (500 na den/fee na albatross za 4 dny práce). Navíc co říkal kamarád, tak dělal forecaddieho a za celý den ho nikdo nepřišel vystřídat, takže o hladu. Jediná opravu dobrá pozice je dostat se mezi caddiky, tam má člověk alespoň super zážitek.
Tak ono je tam primárně napsáno “dobrovolník”. To mi v základu evokuje, že je to práce z nadšení a bez nároku na odměnu.

Tak ono je tam primárně napsáno “dobrovolník”. To mi v základu evokuje, že je to práce z nadšení a bez nároku na odměnu.
Z nadšení je caddy, potažmo kdokoliv, kdo jde s flightem. Ostatní už je podstatně nezajímavější, například stát celý den u přechodu skrz fw a pouštět lidi...

Z nadšení je caddy, potažmo kdokoliv, kdo jde s flightem. Ostatní už je podstatně nezajímavější, například stát celý den u přechodu skrz fw a pouštět lidi...
Moc nechapu co resis. Kdyby tam bylo napsano, ze nabizi nejlepsi brigadu na svete se super odmenou a nabidli by tyto podminky, rozumim rozhorceni. Ale oni poptavaji dobrou vuli. A pokud se ti odmena zda mala, co ti brani zalozit konkurencni podnik? Je obecne zname ze poradani nejvyssi evropske souteze v CR je vysoce ziskovy podnik😉.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom