Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Zázemí hřiště - šatny, sprchy, úschovna,...

mkopcak

Guru fóra
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
8,0
Jak často využíváte podobná zařízení, když jsou na hřišti k dispozici? Jste ochotni za tuto službu platit? Pokud ano, jakou částku považujete za odpovídající?
 
Velmi casto vyuzivam na hristi satny a sprchy. vetsinou pokud jdu po hre do mesta nebo na schuzku. nikde (ani v cizine) jsem se nesetkal s tim, ze by sprchy byly placene a k placenemu fee mi to prijde fér. a na domacim hristi pro cleny samozrejme take. Na slovenskych Penatach mi bylo dokonce doporuceno se sprchovat po kazde devitce, kvuli velkym vedrum (40+C)
 
Domnívám se, že šatny a sprchy jsou nebo by měly být automaticky zahrnuty v ceně fee. Přišlo by mi divné, kdyby tomu tak nebylo. Jiná věc třeba je za půjčení ručníku atp, kde bych nějaký drobný poplatek navíc bral. Ono není nic příjemného po horkém dni si zpocený sednout do auta a jet domů.
 
Šatna a sprcha ano, v ceně fee a pro členy v ceně členství.
Skříňka v šatně za poplatek, klidně nějak odstupňovaný za jednorázové použití nebo dlouhodobý pronájem, pro členy s nějakou slevou oproti přespolním.
Doplňkové služby (ručníky, kosmetika atd.) za poplatek.
Úschovna bagu a vozíku za poplatek, pro ubytované zdarma.
 
Viděl bych to takhle : při ceně fee do 1000 Kč. za osmnáctku  bych si za ručník byl ochoten připlatit. Při vyšší ceně né.
 
JardaK řekl:
Skříňka v šatně za poplatek, klidně nějak odstupňovaný za jednorázové použití nebo dlouhodobý pronájem, pro členy s nějakou slevou oproti přespolním.

Tohle osobně vidím v ceně fee. Jednorázové použití, aneb, mít se kde případně převlíknout a nechat si oblečení ve skřínce, mi přijde součást ceny dané služby, tedy fee. Stejně jako u jiných sportů. S tím, že skřínku nemusím využít. Dlouhodobý pronájem samozřejmě za poplatek.
 
Proč ne. Ale podle mě záleží na ceně fee které platíš. A vzhledem k tomu, že dotaz položil Martin z Hořehled, kde je cena celodenního fee nastavená dost nízko, asi bych toho v ceně už moc nevyžadoval.
Osobně jako členovi mi je to vlastně jedno, ale když by kvůli tomu museli navýšit cenu fee, naštvou 80% lidí, kteří tyto služby třeba využít nechtějí... 
 
Moje myšlenka právě vede tímto směrem - jaká je zhruba % využití takových služeb z celkové návštěvnosti resortu. Protože v případě stavby takového zařízení jde o milionovou položku. Kterou když bude využívat 10% návštěvníků a z toho jich pouze polovina platí fee, tak jsme v oblasti utopie:(.
 
mkopcak řekl:
Moje myšlenka právě vede tímto směrem - jaká je zhruba % využití takových služeb z celkové návštěvnosti resortu. Protože v případě stavby takového zařízení jde o milionovou položku. Kterou když bude využívat 10% návštěvníků a z toho jich pouze polovina platí fee, tak jsme v oblasti utopie:(.
Nepomůže v tomto rozhodnutí zkušenost z jiných hřišť? Jak často bývají šatny, skřínky a sprchy využívány v praxi? Pro mě je třeba v létě možnost sprchy docela vítaným benefitem, zvlášť, když bych to měl spojené s výletem a třeba i následnou večeří.
 
To jistě pomůže, snažím se však ptát všech zdrojů, abych měl nějaký ucelený obrázek:).
 
A jak jsou vyuzivany jinde, kdyz uz jsme to nakousli? Je to tech deset procent?
 
Mohu nabídnout jen osobní zkušenost z Krumlova. Šatna a sprcha je spojená s toaletami na recepci. Je to malé, pár skříněk, ale čisté a hezké. Kromě toalet jsem tam nikdy nikoho nepotkal, kdo by to použil. A to bylo hřiště vždy plné, když jsem tam byl.
Mají to v ceně plného (!) fee, jinak za 50...
Podobné mi to přišlo na Kotlině, i když tam zas tak často nejsem..

Ještě jsem si vzpomněl, na Kořenci mají hezky řešené uložení bagů pro ubytované.
Před dveřmi každého pokoje je zamykací box na bagy. Člověk nemusí řešit, aby s bagem nenatahal do pokoje binec nebo nakládat věci do auta..
 
Já jsem sprchy využil snad jen jednou. Ale za tu možnost jsem rád. K fee sprchu a ručník. To je fér. Pokud to bude nějaké menší hřiště typu fee 500/den pak příplatek akceptuji. Skříňka placená. Jinak budou pořád plné bůhví čím.
 
Obnovuji téma, jak je vedro, přijde mi aktuální.

Já bych sprchu uvítal hodně. Jsem potivý typ a fakt se mi nechce nijak sedat do auta ulepenej, spocenej a pak jet hodinu někam domů. Prostě možnost malé, ale funkční sprchy jedině ku prospěchu. Vnímal bych 50 CZK jako v pohodě cenu. Btw. ale becně jsem si všiml, že češi jsou docela čuňata, protože mnoho lidí se nesprchuje ani u jiných sportů, fitko, squash atp. Nejenom muži, ale ani ženy.
 
Tak já zase přidám tu Hradeckou Roudničku. Byl jsem vzdy ráno před prací. Sprcha byla v rámci 9j fee. Nebo si nikdo neřekl o poplatek, i když jsem se ptal na možnost využití. Super a čistá. Malým hřištim nastaveny standard. Těším se na nové dvě jamky....
 
Česká Lípa, sprchy v jednom komplexu s wc, asi bez poplatku, co vím. Dá se půjčit ručník. Šatní skříňky u sprch, v ceníku jsem žádný poplatek nenašla. Sama skříňku využívám, sprchu podle počasí a toho co bude po hře. Jednou jsem to stihla i mezi koncem turnaje a vyhlášením výsledků.;)
 
Nevyuzil jsem nikdy, satny a prevlikarnu obcas ano.

Jinak to vidim podobne jako psal @Helldriver
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom