Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Vlasta

BabyFace

Nováček
Nazdárek lidičkové,

na FB jsem narazil na Vaši výzvu, a to bych nebyl já, abych jí nepřijal. :)

Jsem z Hradce Králové a golfu se již věnuji 12 let z toho 11 let jsem ho hrál na levo. Minulý rok jsem začal prý na tu správnou stranu. :-D Můj HCP je momentálně 22,2.

Má předsevzetí pro tento rok? Trénovat krátkou hru, jelikož se držím teorie pokud zahraju o jeden pat méně než kolega znamená to, že půjdu minimálně o 18 ran méně. :)

Nejoblíbenější hřiště nemám. Domácí jsem v Lázních Bohdaneč a vždy si tam jdu rád zahrát.
 
Ahoj Vlasto, vítej na Jamce.

Změna strany po tolika letech? Proč? Resp. co tě k tomu přivedlo?
 
Ahoj,

děkuji za přivítání. To se stává tak, když se učíš hrát sám a po tolika letech zajde k trenérovi. :-D Po několika lekcí mi řekl, že lepší to bude od začátku. :) Již po roce jsem na podobném HCP jako předtím. Nicméně tento rok jsem si dal metu pod 19. :)
 
Joo, taky mi to naznačovali, ze pravák má hrát napravo :D. Ale jelikož k trenérovi nechodím, tak se pořád sám trápím nalevo :D.
A když si představím všechno kupovat znova nadruhou stranu... Asi už se budu trápit navždy :cool:
 
To každopádně, nicméně když dva měsíce s HCP 20 jdeš hrozně nevyrovnaný golf. Začneš hledat příčiny. Jednu devítku jdeš od 42 - 47 a druhou od 55 - 65. A když se podařilo tak platil spíš ten druhý výsledek. :-D
 
Vítej na jamce.. Taky to mám za sebou ale už po roce a půl.. No a teď po dalších 4 je to jen lepší a lepší,tak se máš na co těšit..
 
Já když vzal hůl poprvé do ruky, taky jsem chtěl hrát za každou cenu na levou ale protože jsem měkoň, nechal jsem se ukecat na pravou po 15 minutách. Prvních pár švihů jsem si připadat divně, ale opravdu jen pár.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom