Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Sever Ústí nad Labem

Krásné kopcovité hřiště u Ústí nad Labem. První devítka kolem vody, které dominují třípary, první je 200m celý přes vodu a druhý má něco málo pod 150, ale vede strmě dolů s velkým převýšením. Druhá devítka je jak z jiného světa. Úzké, kopcovité jamky, hodně lesa a outů, naštěstí nepatří k nejdelším, ale dokáže velmi potrápit. Jaký je Váš názor na něj??
 
Ahoj, trosku uzsi na muj vkus, ale jinak slusny.
Byva dobre upraveny, restaurace naprosto v pohode.
 
Mně ti vám tam nejvíce vadí ty grýny. Odjakživa, vlastně odgolfova, nemám rád grýny pověšené na stěně... tam snad navrtat jinak než na brejku nejde. Celé grýny jsou jeden velký brejk. Ale co chválím je točená kofola na baru. [emoji538]
 
Mně ti vám tam nejvíce vadí ty grýny. Odjakživa, vlastně odgolfova, nemám rád grýny pověšené na stěně... tam snad navrtat jinak než na brejku nejde. Celé grýny jsou jeden velký brejk. Ale co chválím je točená kofola na baru. [emoji538]
Kofola je to nejlepsi na hristi :D greeny jsou silene, hlavne 10,11, 15, to je extrem no :(
 
Ty hele to není špatná hra - oblíbená jamka na vybraném hřišti. Případně proč. Co? [emoji238]
 
A pak z toho můžeme udělat top 18 - hřiště z oblíbených jamek.
 
Tak když už jsem to nakousl tak s tím začnu - pro mně v Ústí nejoblíbenější jamka je jamka č.18. Par 4 stáčející se zprava doleva a pak se hraje shora dolů na grýn, který tuším z předního kraje stoupá vzhůru. Ano ani tady není "rovný" grýn. Nicméně ta jamka je taktická a hodně záleží na ráně z týčka. Aby byl dobrý výhled a rozumná vzdálenost na grýn tak se prostě musí točit, hraje se trochu naslepo. A do grýnu se zas řeší převýšení. Takže PAR tu není úplně zadarmo. Ne že by jinde na hřišti byl... A to mě baví. Po PARu kofola na baru chutná o něco lépe ;)

usti_jamka_18.gif
 
ja mam nejradeji jamku č. 17, kratsi par 5 (kolem 460m), ale je velmi uzky, les vlevo, dzihad vpravo, a jamka je dvojity dogleg, takze vyzva na druhou ranu pres stromy, ale po spatnem drivu je to dost velka komplikace
 
Koukám, že máš taky raději target jamky [emoji6]
jak se to vezme, zase podebradsky les uz je moc, ale kdyz mam jen pole, tak to moc rvu a dopada to spatne :( :D
 
Tak Poděbrady jsou pro mě tak na hraně. Ty mám právě pro tohle rád. Sice pidi grýny, a jamka 13 je až nesmysl, ale baví mě. Oproti tomu Štiřín je nesmysl téměř celý. Pro mě.
 
Dnes hraju Ustí. Hriste porad v trosku zimnim rezimu, takze nejsou hrabe, mycky na micky, atd. Restaurace jeste neni v provozu, coz je spatne, protoze jsem si zapomnel piti. Hriste ve slusnem stavu, na nejake jamky by to chtelo spise gumaky, hlavne na jamky 1 2 7 8, greeny jeste propichane od podzimu, ale jsou vpohode hratelne.
Fee ted maji za 600,-/18j coz neni spatne :)
 
Upraveno:
Dnes odehráno. Hřiště jako takové je parádní. Žádná nudná jamka. Druhá devítka dala poněkud fyzicky zabrat. Z některých jamek výhled na skládku, to trochu kazí dojem z jinak moc pěkné krajiny. Greeny některé špatné. Za plnou cenu v tomto stavu by mi to asi nestálo, ale za současnou akční nemám problém. Recepční nám pošeptala, že možná bude levnější fee celý tento rok.
I klubovna je fajn, personál milý a kafe suprové.
Celkově příjemné překvapení.
 
V neděli jedu poprvé vyzkoušet Terasy. Radši jsem volal na recepci, jestli mají otevřeno a co mě mile překvapilo je, že ačkoliv se cena na teetimu tváří jako 1200 CZK, tak mají už od začátku října podzimní akci a to celodenní fee za 500 CZK :)

1603375819452.png
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom