Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Tours Tipsport Czech Ladies Open 2019 - Karlštejn

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Karlštejn.PNG

Oficiální vlákno k této české akci ženského golfu: vše co s ním souvisí sem.

Pár zajímavostí z ofiko webu:
https://www.czechladiesopen.cz
---
Tipsport Czech Ladies Open 2019: Elita na Karlštejně

Česko bude mít výjimečnou reprezentaci celkem 17 golfistek, pěti profesionálek a dvanácti amatérek. Češky zazářily nedávno na Konopišti, kdy při turnaji série LETAS prošlo 18 hráček z 28 cutem a čtyři se umístily do top 6. Druhá byla stejně jako loni amatérka Tereza Melecká a o 6. místo se dělily profesionálka Kateřina Vlašínová i amatérky Tereza Koželuhová s Patricií Mackovou.

zdroj: https://www.golfdigest.cz/clanek/26437-Tipsport-Czech-Ladies-Open-2019-Elita-na-Karlstejne.html
---

Držíme palce! :up:
 
Doplnuji uzitecne info z golf.cz:

—-
Tipsport Czech Ladies Open Karlštejn (Golf.cz)
  • V turnaji bude hrát 17 českých hráček. Profesionálky Hinnerová, Eva Koželuhová, Krásová, Valášková a Vlašínová, amatérky Andrýsová, Boháčová, Halaburdová, Chlostová, Kousková, Tereza Koželuhová, Macková, Melecká, Melichová, Saint Germain, Stará a Vítů.
  • Dotace turnaje je 120.000 Eur.
  • Přímé přenosy vysílá ČT Sport, sobotu 2. kolo od 14.15 do 15.30, v neděli finále od 10.25 do 11.25 a pak od 13.30 do 14.30


    Pokračovat ve čtení...








 
Podobně jako u mužského D+D Real Czech Masters si stačí i na Tipsport Czech Ladies Open vsadit u Tipáče (minimálně za 100 Kč) a nemusíte platit ani to parkovné.. ;)

BTW. Koho favorizujete? Tipsport jakožto hlavní sponzor vypsal teda opravdu dost kurzů na všechno možné :eek::up:
 
Go Macková, go!!!

44FFD92A-393E-4D86-8FE1-CCB47C3DD7FF.png
 
Carly Booth vyhrála profesionální turnaj na Karlštejně, Macková nejlepší amatérkou (GolfDigest.cz)

DOMÁCÍ > Velkým úspěchem skončil profesionální turnaj Tipsport Czech Ladies Open v Golf Resortu Karlštejn pro osmnáctiletou amatérku Patricii Mackovou , která obsadila dělené dvanácté místo a současně získala cenu pro nejlepší amatérku. Vítězkou se stala skotská golfistka Carly Booth, o výsledku se rozhodovalo až na poslední jamce. Na děleném druhém místě o ránu zpět zůstaly čtyři hráčky.

Pokračovat ve čtení...
---

Gratulace našim holkám, moc pěkný výsledek. Sice jsem tak trochu doufal, ok lepší slovo je snil, po prvním dnů na vyšší příčky, ale ono to jednou přijde! Je super, když rovnou 4 hráčky projdou cutem, hned se fandí doma lépe!

Ještě pro zájemce jeden článek přímo na čgf: https://www.cgf.cz/cz/pro-media/pro...rly-booth-nejlepsi-amaterkou-patricie-mackova
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom