Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Jih Telč

Ahoj,
chystám se s kamarádem na dva dny do Telče, máte s tímto hřištěm nějaké zkušenosti? Stojí to za návštěvu? Co místní hotel a restaurace?
Díky za každý poznatek...
 
Hotel příjemnej, bazén studenej, jídlo průměrné, obsluha vstřícná. Hřiště má své záludnosti, zvláště když jsi tam poprvé.
My měli za průvodce místní rodačku která poradila kam a kudy hrát. Stav hřiště byl v slušný. Podle mého stojí za návštěvu.
 
Díky. Jsem zvyklej při první návštěvě (kdyby jen při první) dostat od hřiště přes čumák, v tom problém nebude :)
A pivo mají dobré?
 
Díky, právě na něj tam jedu :)
 
Tak dej Jardo vědět, jestli to za to stojí, jak hotel, tak i hřiště. Cena za balíček je to moc pěkná. :)
 
No tak vypadalo to, že nepojedeme. Na dvoulůžkovém pokoji mají pouze manželské postele, oddělené spaní nelze. Pro mě s kamarádem neakceptovatelné.
Nakonec nám nabídli apartmá za mírně zvýšenou cenu, takže pojedeme.
Jinak jsem na hřiště slyšel chválu, tak se těším.
 
Tak absolvován zmíněný pobyt. Pocity rozporuplné.
Hřiště mě osobně štvalo, ale nutno uznat, že je to dost dané tím, že pro mě je obtížné.
Je dlouhé, ale ne tak, abych spolehlivě netrefil každou příčnou vodu při hře driverem. Můj zvyk hrát po drivu na ctyrparu druhou do greenu sedmičku a na domovském hřišti devítku nebo wedge tady vzal rychle za své. Obvykle i čtyřka železo byla krátká. Takže pokud jste kratší hráči jako já, na green v regulaci zapomeňte.
Rough jedovatý a heavy rough téměř zbytečné hledat.
Bunkery plné kamenů.
Na druhou stranu krásné některé jamky. Od 13. mi to spíš připomínalo horskou turistiku, takže neatleti jako já se pěkně zapotí..
Tohle vše by se i mohlo brát jako pozitivní pro někoho.
Ovšem opět aerifikace, tentokrát naprosto bez upozornění a o kompenzaci ani nemluvím. Navíc to greenkepri nějak nedávají, rozryli to tak nějak podivně napřeskáčku, některé jamky do odpoledne ani nezametli písek, to jsem fakt ještě nikde nezažil.
Obsluha v klubovně zoufalá, jednou jsme si pro pivo došli sami, podruhé odešli neobslouženi. Ceny normální.
Další kapitola je ubytování v Šiškově mlýně. Až na místě jsme pochopili, že moc společného s hřištěm nemají. Pokoj samotný ok, recepční, servírka i kuchař ochotní. Organizace taková podivná, všichni tam neustále pro něco někam běhali. V hotelu jsme byli 4 hosté a odhadem 4 členové personálu.
Večeře se podává v prostoru bowlingového baru - divné. Jídlo slušné, ovšem cena naprosto nesmyslná.
Závěr - nejspíš už ne...
 
Jardo díky - mně se to líbilo, přemýšlel jsem, že bych to pak nám koupil jako dárek k výročí. Tak uvidíme. Koukal jsem na ten hotel i na jejich web: http://siskuvmlyn.cz/. V jaké cenové hladině se jídlo pohybuje? Nenašel jsem jídelní lístek...
 
No měli tam jednu "hotovku" - žebra, to stálo něco přes 270, bylo toho dost, ale takové přesušené.
Pak tam měli pár jídel na objednávku, bez příloh za 250 a víc (nepamatuju si přesně), s přílohou se pod 300 nedostaneš.
Saláty a předkrmy jsem nezkoumal.
I v centru Prahy se za méně najíš lépe...

Michale, Krumlov k výročí bude lepší...
 
v Telči je moc krásně hlavně v létě. Neházejte hned flintu do žita. Podzim už ale nemusí být nic moc - je to Vysočina. Hřiště je pro neznalce docela obtížné, ale jinak moc pěkné. S tou aerifikací jste měli smůlu.

Jinak souhlas, že jídlo (osobní zkušenost) a ubytování (z doslechu) tam stojí za prd. Pokud tam zrovna nemají nějakého šéfkuchaře na akci - i to jsem zažil a bylo to OK. Moc by mě zajímalo, jestli teď v hotelu po zavedení EET nebudou muset zavřít :).
 
Dnes s @ati odehrán Telc. Hriste na jaro v super stavu, fairwaye super, greeny pomalejsi, ale celistve a bez skakani. Restaurace zavrena, nemuzu tedy posoudit.
Urcite to stalo za to, ikdyz jen na otocku.
 
Já tam byl v sobotu. Po pátečním dešti dost mokré, ale po pravdě jsem to čekal ještě horší, takže vlastně příjemné překvapeni. Restaurace byla na víkend otevřená, jídlo podprůměr. Určitě se letos ještě vrátím, abych hřiště viděl i v plné sezóně, docela se na to těším.
 
Telč je moje oblíbené hřiště, hlavně série jamek 12-18, fakt dost dobrý .. a paní Březinová je bezva managerka :)
 
O víkendu jsme hřiště v Telči navštívili a vše bylo v pořádku. Greeny, odpaliště, fairwaye - vše v bezvadné kondici. Jako asi všude v ČR se přes hřiště po oba dva víkendové dny přehnalo několikero přeháněk, nicméně kvality hřiště se to nikde vůbec nedotklo.

Chválím slečnu na recepci, obsluhující slečnu v restauraci, chválím kuchaře v klubové restauraci.

Všiml jsem si, že výše rozebíráte také ubytování. Ano, kdysi jsme zde v Šiškově mlýně bydleli a i s našimi známými jsme to vyhodnotili, že za nabízené ceny pokojů více ani omylem. To jsme si raději pro tentokrát sehnali ubytování přímo v Telči. Kdyby někdo náhodou bydlel v Telči, tak prosím nechoďte do restaurace ZACH. Katastrofální zkušenost s obsluhou.
 
Tentokrat jsme byli na Golf Digest open tour. Hřiště i přes vedra posledních dni nebylo úplně suché, greeny rychlé. Tentokrat si bohužel nezaslouží pochvalu obsluha restaurace. 3 děvčata bohužel nápor turnaje nezvládaly a před turnajem trvalo 25 min koupit pití pro člověka, který byl na baru 4. v pořadí. Po turnaji ještě pomalejší včetně přehlížení některých stolu.
 
Upraveno:
Hrajte letos v Telči zdarma, při zakoupení fee na rok 2018. (GolfCourses.cz)



Kupte si členství v Golf Resortu Telč na příští rok již nyní a hrajte do konce tohoto roku zdarma!

Jít na původní článek...
 
Upraveno moderátorem:
Koukám, že lov na nové členy už zase začíná. Tzn. blíží se vánoce.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom