Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Svih ... vsechno spatne :)

Toams

Aktivní člen
Klub
GRČM (Black Bridge)
To, ze netaham noham (ruce vedou), je to plytky, trochu zalamuju zapesti a jeste rychle zvedam hlavu, uz vim ... co dal? :)


 
Me to prijde celkem v pohode... ono tech milion drobnych radoby detailu co nejsou "spravne" muze clovek kaslat. K cemu mi je, ze se mi pri celem svihu nepohne hlava, kdyz to nakonec nema kyzeny vysledek. 

A s cim mas vlastne problem? Ze se ti to nelibi? Netrefis vysilac nebo ...?? 
 
Konsistence, presnost a delka, jinak je vsechno v poradku :) na tvarovani ran kaslu, kdyz chci draw, vemu hybrid, ten toci i kdyz nechci :D
 
Ja to celkem konsistentne netrefuji vubec :)

Muzes to rozvest? Jako trebas rozptyl delky a presnost...
 
Alda: no dyt ja hraju hlavne pro divaky :) a na sweetspot to taky trefuju, jen jak rikame "fejs neni obcas uplne skver", ze? ...
Jan: rozptyl delky neni, jen kdyz zvrzu ranu, spis nekdy vsechno na komoru a nekdy vyuzivam celou sirku ferveje i prilehle lesy. To a pak celkova delka ran, hlavne dreva by mohla letat o dost dal
 
Kolik mas total 7i, 4h a 1W?
Jinak toto je obecny problem asi uplne vsech golfistu...
 
7i asi 135m, 3h 170m, 3w 190m, driver 220m, ale vsechno cca, +/- 10m, nemam merak
 
Poznámka pro příští žádosti o analýzu švihu - chce to 2 videa - boční pohled a pohled zepředu.
 
ja vim, bohuzel manzelce dosla pamet na mobilu :) priste a jelikoz maleho (2,5r) golf taky zacal bavit ve velkem, tak to bude brzy.
mam nejake starsi, ale tam jeste propinam zadni nohu a tlacim malikovou hranou do zeme, takze to neni aktual
 
Pro začátek si srovnej postoj. S rovnými zády se ti bude lépe rotovat. ;) A z tohoto pohledu to vypadá, že stojíš daleko od míče.
 
Zajímavá studie nejčastějších švihových chyb ve vztahu k výkonnosti golfisty
9E3D93A0-1ADB-4679-A34E-F417D70A24FA.jpeg
 
Bez konkrétnějšího popisu problému, co tě trápí ti moc neporadím :D (trajektorie letu míče, kde to na holi trefuješ, atd..) Jak tu už zaznělo, chtělo by to i pohled zepředu a ten zadní přímo ve směru hry pro detailnější analýzu. Jak je to točeno bokem, tak to může zkreslovat. Nicméně čeho jsem si všiml je, že máš váhu v patách - nemusí to být nutně špatně, pokud ti to funguje, ale zkus si stoupnout blíž a těžiště soustředit do 1. třetiny chodidla (od špičky).

Kukám, že už je to starší příspěvek :D pokud máš aktuálnější švih a stále s něčím problém, pošli to sem.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom