Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Střed Stará Boleslav

Hřiště už je v plné jarní příprave. Takže aerifikovane greeny, zapiskovane, prozerazne fairwaye. Neni to jeste uplne ono. ale za par dni to bude v super stavu :) fairway na 5 lehce mokrejsi, ale jinak suche :)
 
Upraveno:
Poprvé na Staré Boleslavi v rámci spolhry včera v pátek. Díky tomu, že jsme zaplnili flajty, tak 18jamek ve všedni den každého z nás vyšlo na 525 Kč, což je fajn. Btw. běžná víkendová cena pro jednoho za 18 jamek 990 Kč, což mě tedy na devítku přijde dost. :(

Jinak ale pro mě příjemné překvapení na pěkný, klidný den. Bylo hezky, slunečno, krátké jamky, dobré greeny, rychlost 8 - líbilo se mi to. Moc se člověk nenašlapal, není to žádná altetika. Je to takové sympatické, domácí. škoda, že jediné, co mi nešlo, byl golf - kvůli kterému jsem tam přišel. Jestli bych tam šel znovu? No ano, rád. Ale ne za litr o víkendu. :)

Pár drobností a tipů na by se našlo: chyběly čistidla na míče, nebo byly tam, kde jsem je nehledal a potom odpaliště číslo devět, které jé viditelně v nějaké rekonstrukci.
 
Poprvé Stará Boleslav a jsem nadšen. Přestože je hřiště vlastně na jedné loučce, tak hezké rozdělení stromy a zajímavá skladba jamek budí dojem, že je hřiště mnohem větší. Dva skoro ostrovní greeny jsou super, krásně zpestřují hru. Jamky jsou kratší a člověk tak má možnost skoro všude útočit. Byť závlaha není 100%, hraje se tu pořád velmi dobře, přirovnal bych to k Hostivaři. Greeny v kontrastu s Motolem, Hostivaří nebo Zbraslaví jsou pomalejší, trochu jsem se s nima pral, ale pořád to jede slušně.

Na recepci velmi příjemné slečny, chybělo mi něco vlastního k snědku nebo ke kávě, ale tatrankou jsem taky nepohrdnul. Káva výborná. Určitě přijedu zase!
 
Stará Boleslav je aktuálně v opravdu skvělém stavu i ve srovnání s mnohem dražšími hřišti - velké pozitivní překvapení. Takže kdo můžete, tak se tam jeďte podívat.... i greeny super (maličko pomalejší, než na top hřištích, ale opravdu výborné).
 

Podobné

  • RMS: Item
ČR - Východ Havlíčkův Brod
Reakce
1
Zobrazení
610
  • RMS: Item
ČR - Morava Slušovice
Reakce
1
Zobrazení
677
  • RMS: Item
ČR - Morava Holešov
Reakce
1
Zobrazení
839
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom