requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 19
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
-
Featured
Sčítáte si po devítce své MEZIskóre? Hrajete turnaj na 18 jamek (případně i hru jen tak), sčítáte si v průběhu hry po odehraných devíti jamkách své meziskóre? Nebo raději ne - protože vás to spíš rozhodí?
RobertSlajs
Ano, sčítám a pravidelně mě to rozhodí

Mám co dělat s běžným zápisem ran sobě a kolegovi... a ještě to sčítat... 
Izanagi
- Jméno
- Michal
- Rok ZK
- 2015
- HI (HCP)
- 13,4
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Callaway, Cobra, Cleveland, Scotty Cameron
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Nesčítám, ukáží mě ho hodinky
Nechci to vědět, proto, když na hodinkách potvrzuji, že budu hrát i druhou devítku, snažím se číslo nevnímat (nebo pak rychle zapomenout)...
jumbodedek
- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Rok ZK
- 2012
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 16-18
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- cleveland
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Nesčítám, aby mne to číslo nerozhodilo do té druhé devítky 
Při nízkém,bych se mohl naparovat 
a vysokém být nasr.....
Pocitově stejně vím cca jak jsem na tom 
Alespoň je po hře větší radost
A nejen po devítce. Počítám stable po jamce, co me to zrovna napadne nebo porovnavam se svým nejlepším výkonem
Většinou me to rozhodí. Ale na druhou stranu to beru jako trenink hlavy
Většinou me to rozhodí. Ale na druhou stranu to beru jako trenink hlavy
ligi
Mám to podobně........když jdu sám, tak sčítám rány i Stb po každé jamce, na turnajích Stb taky tak, ale rány až po devítkách. Možná bych to dělat neměl, ale jsem tak zvyklej co ten golf hraju.......A nejen po devítce. Počítám stable po jamce, co me to zrovna napadne nebo porovnavam se svým nejlepším výkonem
Většinou me to rozhodí. Ale na druhou stranu to beru jako trenink hlavy![]()
Toamo
Na turnaji počítám v hlavě po každé jamce, vím kolik mám na jaké jamce ran...dříve to na mě mělo vliv, teď již nějakou dobu ne, nasxxru se víc hned na jamce, když zkazím, úplně netrpím nervozitou z možného dobrého výsledku, když hraju dobře (to není tak často) a když jedu šrot, tak jsem tak nějak celkově nasrxxnej...když hrajeme s kámošema, většinou hraje 2 na 2 a počítáme best, součet, popř. piňu a birdie...tam rány nepočítám, kapacita mozku je zaměstnána stavem ran ostatních hráčů a výpočtem kolik kdo musí zahrát...ale po devítce se dívám do aplikace (GolfShot) kolik mám ran...mám spíš problém, že i když hraju na sebe, tak jsem nespokojenej a nadávám si, když se něco nepovede (hlavně krátká hra), tam je po psychické stránce na čem pracovat 
Lukas
- Rok ZK
- 2013
- Klub
- Marina Praha
- HI (HCP)
- 8,5
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Když hraju s kamarády, tak většinou jdeme jen tak nebo jamkovku a rány sčítám až na konci (pokud je vůbec píšu). V turnaji to mám jak kdy, když hraju pocitově dobře, tak se snažím nesčítat, abych sám sebe nedostával pod tlak. Když hraju špatně, tak sčítám abych věděl, jak moc musím zabrat na druhé devítce. A tam je to tak 50:50, někdy mi to pomůže a nějakou ránu umáznu a mám z toho radost, jindy se rozeberu úplně a dostávám se naopak na pokraj hysterického pláče 
Podobná témata
- Zobrazení
- 1K
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2022 patří (více info):
-
Pro zajištění provozu našeho fóra využíváme soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.