Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

S výzvami nekončím...

doktordee

Guru fóra
V sobotu 16.6.2018 mi na Krajské soutěži golf zhořkl nečekaně hodně. Až nesmyslně těžce, asi po vzoru US Open, připravené hřiště pro hráče "pralesní" ligy mi tuhle úžasnou hru celkem otrávilo. Až tak, že jsem do druhého kola za sebe nechal nastoupit náhradníka. Mimochodem můj příšerný výsledek 92 ze žlutých překonal. Zbytek víkendu jsem měl hlavu plnou otázek typu Proč to vlastně hraju? Trápilo mě to natolik, že jsem uvažoval o konci se soutěžním golfem. Proč si kazit den honěním se za číslem... Jenže přišlo pondělí a tradiční SunSet na Zbraslavi. Byť jsem opět nehrál nějak hvězdně, tak touha to hrát lépe začala převažovat. V úterý jsem se se ženou přesunul na Y, kde jsme večer s pár košíky ladili formu na středeční turnaj. Po sobotním zážitku jsem věděl, že musím a chci začít hrát zas o kousek jinak než doposud. Klidněji. Chytřeji. Lépe. Přestat míček posílat a opravdu ho začít umisťovat. Na 80 m nervat LW ale hrát klidnou poloviční AW. Uvědomit si že, vzdalováním se od jamky díky odpalištím a nižšímu HCP, se k ní musím umět více přibližovat. Kašlal jsem na skóre a šel hřiště primárně tréninkově. Snad poprvé v mém golfovém životě mi bylo číslo zahrané na jamce ukradené. Hezké rány střídaly skvělé, byť občas neskočily kde měly. Přiznám se, že patování jsem v tomto nastavení až flákal. Další věc co byla úžasná - známé hřiště hrané s několika-letým odstupem a herní výkonností. Žádný strašák, jako kdysi na prvním odpališti, když jsem koukal z týčka nevěřícně dolů a vůbec netušil čím, co a kam hrát. Ač jsem se vůbec nijak neumístil, tak jsem si jedno velké vítězství odvezl - s golfem a jeho výzvami nekončím! Je úžasné jak po překonání nějaké té mety narazíte na další. Hraju golf přes deset let a pořád je co překonávat. Pořád objevuji nové cesty. Pořád narážím na nové výzvy. Uvědomuji si, jsk mě to ladění golfu baví. Velmi!

Bylo to úžasný den! Navíc bylo hezky a slušelo mi to ;)
 
Stejný turnaj, stejné hřiště, stejné pocity ze hry (100 ran) :D. Jen mi zatím chybí ta tvoje Yka, tak snad přijde brzy :cool:
 
Stejný turnaj, stejné hřiště, stejné pocity ze hry (100 ran) :D. Jen mi zatím chybí ta tvoje Yka, tak snad přijde brzy :cool:
Doporučuji strávit noc na místním houseboatu. Je to opravdu kouzelný! "Velká kniha o čůrání" na polici hodně pobavila. [emoji23]
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom