Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Tours Ryder Cup 2022

mkopcak

Guru fóra
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
8,0
rydercup2022.jpg


Asi není potřeba představovat jednu z největších golfových událostí, která každé dva roky střídavě navštěvuje USA a Evropu. V roce 2022 bude Ryder Cup hostit Itálie a rád bych pro zájemce z 19.jamky zorganizoval hromadný zájezd.

Turnaj v termínu 30.9. - 2.10.2022 hostí hřiště Marco Simone Golf Club, které je 50 km od letiště v Římě nebo 1 300 km (13 h cesty) z Prahy.

Přestože je akce vzdálena více než 2 roky, považuji za rozumné se začít připravovat již nyní, protože zájem bude jistě obrovský. Stejně tak nepochybuji o tom, že celá řada světových, evropských i českých cestovních agentur a kanceláří bude návštěvu akce nabízet a to ve spoustě různých variant a možná se tak ukáže, že bude zajímavější/ jednoduší/ levnější využít služeb některé z nich a nebo se nevázat na velkou skupinu a jet si sólo.

Ale aktuálně považuji za praktičtější mít vyjednávací sílu desítek návštěvníků než jednotlivce. Proto nabízím zcela nezávaznou registraci ve formuláři na webu www.golf-horehledy.cz. Budu monitorovat situaci (jsem registrován přímo na oficiálním webu) a jakmile se objeví možnost rezervace vstupenek, budu vás kontaktovat a domluvíme se na reálné podobě vaší případné účasti.

Dle toho by rovněž vznikla podoba zájezdu, protože se může pohybovat od rychlé letecké výsadkové akce pouze na samotný třídenní turnaj až po např. týdenní autobusový zájezd spojený s hrou golfu na okolních italských hřištích.

Díky moc za případnou registraci!
 
Přihlásil jsem se a zaregistroval jsem se. Díky! :) Jsem prga? :-D
 
Přihlásil jsem se a zaregistroval jsem se. Díky! :) Jsem prga? :-D

Čtvrtej!
 
Zaregistrováno ;)
 
a moje pořadí? ;)
 
Předpokládám, že systém je stejný jako na poslední Ryder cup - losovačka?
 
Kolik tak bude koštovat případná cena lístku na den cca. , kdyby se náhodou za dařilo
 
Protože jsem sklerotik a nepamatuju se, zda jsem se před těma dvěma lety zaregistroval....tak jsem tak nyní učinil - možná už podruhý:D.......

Něco nového ohledně této akce? Zbývá cca 1 a půl roku.......a koukal jsem že už cestovky taky nabírají registrace. Dělaj to letecky na 5 nocí se snídaní + 4 dny na hřišti za 40 k. - viz např. zde:
 
Něco nového ohledně této akce?
Přiznám se, že jsem to ještě neřešil a trochu se obávám, že aktuální zdravotně - energeticky - geo - politická situace nebude takovému plánování dopředu příliš nápomocna. Zkusím orientačně poptat na co by vyšel autobus. Ale ta cena bude v tenhle moment tak neurčitá, respektive kdo teď tuší, zda za 1,5 roku bude cena nafty o polovinu menší nebo trojnásobná?

EDIT: Tak teď koukám, že klasické týdenní lístky jsou vyprodány a k dispozici jsou už jen premium vstupy za stovky až tisíce eur. To mě tedy trochu otrávilo, když mám registraci a do emailu nic nedorazilo:(.
 
Taky mám registraci už před x lety a nic nedorazilo, lístky jsou "vyprodané" už několik měsíců. Doufám, že je to nějaký zmatek a ještě se nějaké objeví.
 
Tak Evropa má nového kapitána.

1F69D02F-DC86-4915-AF55-40B802093211.jpeg
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom