Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ROZCESTNÍK na 19.jamce - diskuse, podněty

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Diskusní vlákno k: ROZCESTNÍK odkazů na 19.jamce (v přípravě)
  • podněty, nápady, reakce, připomínky
---

Někteří z vás si všimli, v posledních dnes se v hlavičce Jamky objevil nový odkaz "Rozcestník". Mělo by se jedna o klasický seznam golfových odkazů v ČR/SR - na živé golfové weby, s našim hodnocením poskytovaných služeb. Podobně, jako fungují Hřiště (které by se možná časem mohli pod rozcestník zasunout). Co je cílem - mít na jednom místě pro nás různé "golfové služby s určitým našim doporučením, nebo varováním, chcete-li recenzí. Na našem fóru si můžeme poměrně dovolit (slušně) mít v podstatě kohokoli a nikoli jen výběr partnerů či sponzorů a ostatní opomíjet. A co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat jinému - ale těžko na nějakou zkušenost zakládat rovnou vlákna, nebo řešit v diskusi, kde to pak člověk zpětně nedohledá.

Takže jsem pomocí jednoho modulu zprovoznil Rozcestník, prozatím s kategoriemi:

  • Golfové CK
  • Ubytování na golfu
  • Golfové restaurace
  • Golfové eshopy
  • Golf Tours/Túry
  • Ostatní z CZ/SK golfu

Většinou je to prázdné, zatím, nebo jen nějaké testy. Ale kategorii CK jsem odkazy vyplnil. Viz:

https://www.19jamka.cz/rozcestnik/categories/golfove-ck.2/

Kdy platí:
  • u každého odkazu (zadaného velmi základně) lze přidat v jeho detailu Hodnocení (klady/zápory podobně jako heureka) - každé hodnocení je možné v tuto chvíli up/down a tím měnit jeho užitečnost, předpokládám, že poslední se budou zobrazovat na titulce
  • každý odkaz má "komentáře" - nejedná se o diskusní vlákna (cílem není podporovat přílišný flame)
  • měli bychom hodnotit reálnou zkušenost s danou službou - jednak pochválit, případně zmínit, jestli něco nebylo úplně ok
---

Mám představu, že bych to nechal prozatím pro všechny registrované otevřené, ale dokážu si docela dobře představit registrace jen kvůli jedné kladné/záporné recenzi, což není cílem a potom se to samozřejmě dá omezit například pouze na služebně starší členy fóra (počet příspěvků, nějaká doba od registrace atp). Co by mělo být obsahem - v podstatě cokoli, s čím v rámci českých golfových služeb přicházíme do kontaktu a kdy mnoha z nás některé služby unikají, protože o nich prostě ani nevíme.

Takže takto před víkendem nástřel a budu jedině rád, když k tomu řeknete, co vás napadá, případně když k některé s CP rovnou zkusíte přidat nějaké hodnocení atp.

Díky! - Fakt o tu zpětnou vazbu stojím :)
 
Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom