Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

RequoCup 2019 19.jamky: 6.6. - 9.6.2019 Mladé Buky

V kalendáři akcí 19.jamky: 06-06-19, 07-06-19, 08-06-19, 09-06-19

Stav
Uzamčeno.
Curacao: Modrý likér s příchutí karibského pomeranče

a nedegradujte slivovičku;)

7163
 
Valassky narodni napoj si nikdo ani nedovoli degradovat.
Ja jsem se jen snazil dopracovat za modry tym k necemu pitelnemu. Jak uz psal @requo "snad neznám nic modrého, co by chutnalo poživatelně" a obrazek s modrym tlamolepem to jen potvrzuje.
 
Nebo ještě lépe - modrý neprůhledný plastový kalíšky a můžete pít chlast jakékoliv barvy. ;)
 
  • To se mi líbí
Reactions: PFP
Náčelníkův úkol zněl jasně "snad neznám nic modrého, co by chutnalo poživatelně". A křoupat skleníčky nebo kalíšky není žádná lábuž.
Ale nápad na českou cestu super...
 
Ale ať si chlastaj co chtěj, jak to dopadne už je stejně ložený ...
;)
 
Modrý tým už má dávno pití vybrané, přírodní a kvalitní. A nééé nějakej z nabízených utrejchů. A mám trochu pocit, že v nabídce od Rudochů už chybí jen nástupce/souputník Ironu, t.j. OKENA.

A to mi nepijeme, chemii na povzbuzení totiž budou potřebovat jiní.
 
Chytrému napověz, hloupého trkni ... a co kdyby jste si vy šmoulové pořídili modrý sklenky a pili z nich něco bílého. ;)
Neboj, my v klidu vikend oslavime i ze stříbrné placatky. Už Vinetou měl poklad na stříbrném jezeře a voda tam byla modrá 😂
 
Bylo by hezké mít nějaký barevný přípitek. Blbý na tom je, že snad neznám nic modrého, co by chutnalo poživatelně. Naposledy jsem ochutnával tuším šmoulí zmrzlinu... a pak curacao blue a blee. Červení to v tomto mají snažší. :(

Za mých mladých časů se prodával raketa likér, nevím jestli se to ještě dělá. Ale nepřál bych to ani soupeřům. 🚾🚾
 
Zobrazit přílohu 7114Zobrazit přílohu 7115Pro červený Dream Team k dispozici 3 pánská červená polotrika, velikost L 52/54, letos jsem už pro sebe sehnala dámská. :) Kromě loňského ročníku Requo Cupu nenošená, jako nová. Přenechám zadara ku prospěchu našeho skvělého týmu. ;) Protože co? Důležité je hlavně dobře vypadat. 😈

Já bych si s dovolením jedno zamluvit.
Snad se mi podaří do června zhubnout
na vel. L.😐
 
Já bych si s dovolením jedno zamluvit.
Snad se mi podaří do června zhubnout
na vel. L.😐
Sláva, :D třeba všechny.
 
Po domluvě s kapitány (@doktordee, @PFP ) je zde princip jak budou seskládány flajty:

---
Rozdělení hráčů do flajtů:

- pátek fourball: dvojice jednotlivých týmů budou seskládány dle HCP jednotlivých hráčů ke dni 31.5., následně se proti sobě utkají dvojice od nejnižších HCP po nejvyšší HCP. Mixy žen a mužů ano - tak jak určí HCP ke dni 31.5.
- sobota foursome: v pátek večer kapitáni v diskusi se svými týmy určí libovolné dvojice pro sobotu, celkové HCP (součet) těchto dvojic budou seřazeny od nejnižšího po nejvyšší a další den se utkají dvojice proti sobě dle nového žebříčku, tzn. 1. dvojice z týmu červených versus 1. dvojice z týmu modrých... atd. Pořadí flajtů od nejvyšších po nejnižší HCP.
- neděle singl jamkovka: kapitáni proti sobě, dále nejlepší proti nejlepšímu (dle HCP), 2. nejlepší proti 2.nejlepšímu atd. Flajty (po 4 hráčích, tzn. dvě individuální jamkovky v jednom flajtu) budou tak, aby spolu šli 1. a 3., potom 2. a 4. ... atd.
---

To hlavní je, že dvojice na pátek budou tedy určeny 1. nebo 2.6. dle HCP hráčů ke dni 31.5. tak, aby to bylo co nejvíce aktuální. :)
 
@PFP: Tak kam si všude vzal pohár? Za chvíli ho budeš muset znovu dát do banku. Snídal si s ním? Opečovával si ho? :)
 
  • Wow
Reactions: PFP
@PFP: Tak kam si všude vzal pohár? Za chvíli ho budeš muset znovu dát do banku. Snídal si s ním? Opečovával si ho? :)
Cestování poprvé: Pohár na cesty, takovou cennost a někam do nebezpečí? Nebo že bych ho, nedej bože, vystavil riziku drobků u snídaně anebo riziku rozlitého ranního tea. Hrozná představa...
To ne, je vystaven na očích, ale v bezpečí pod čidlem zabezpečovacího systému.

Cestování podruhé: Momentálně se pohár nachází v přípravě na jediný výlet, který má už pečlivě naplánován.
A reportáž z výletu doufám všichni uvidí na Requo Cupu 2019 na Bukách.

Bank: Na chvíli ho v zastoupení Modrých žraloků soutěžnímu výboru samozřejmě vrátím, abychom si jej mohli slavně vybojovat nad rudochy zpět.

Modrá je dobrá.
 
Změna v týmu RED DRAGON:

Z důvodu zranění se omluvila z účasti letošního klání @Marie, podařilo se sehnat však náhradu tak, aby týmy měly plný počet hráčů. Nově řady červených tedy posílil a vítám ho mezi účastníky:
  • RED DRAGONS - Vojtěch Nepraš, HCP 10,1, žluté odp. - @Vojtys_1
Vojta je častý účastník HCP pondělků na Zbraslavi, v loňském roce byl vicemistrem této tour. Tak to budeme mít modří těžké. Ale alespoň je výzva na naší MODRÉ straně!

:)
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom