Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Requo CUP 2019 - Modrá je dobrá! Podruhé!

Vrchol letošní sezóny 19.jamky ve formátu Ryder Cup - Requo Cup 2019 - Red Dragons vs. Blue Sharks. 24 hráčů, 2 týmy, moře golfu, fourball, foresomes, singly. A Golf Mladé Buky. Třetí ročník našeho turnaje pod dohledem majestátní Sněžky dopadl letos vítězstvím modrého týmu - Modří žraloci potvrdili své loňské vítězství!

RequoCup 2019 - prezentace - full.jpg

Slova o akci jsou zbytečná, kdo nebyl, nemůže nasát onu úžasnou atmosféru třídenního klání, kdy nebylo nouze o skvělé rány, nervy-drásající souboje na život a na smrt na greenu, a společenské poplácávání se po ramenou hluboko do noci za parádní rány. Místo písmenek proto nechť promluví fotky, které se pokusí atmosféru letošního druhého ročníku RequoCupu alespoň přiblížit a všem účastníkům připomenout společné chvíle (pro zvětšení na fotku klikněte)...

Pár momentek z letošního ročníku...

...a ještě jedna pohodovka Lukáše (@Pitching ) :)

DSCN5629.JPG

Průběžné a konečné výsledky



Takže... BLUE SHARKS WIN!


...ale to hlavní, to je tohle. 19.JAMKA. PROSTĚ MY!

DSCN5673.JPG

Rád bych všem popsal, jaké to bylo, ale na papír se to přenést pořádně nedá - tak se o to ani nebudu pokoušet. U každého dne by se dalo zastavit a vzpomínat - vždyť vy víte na co :) Kdo nebyl, neuvěří, kdo byl, zažil. Nakonec tohoto článku-nečlánku patří děkovačka: Davide (@doktordee) a Pavle (@PFP) - díky vám oběma. Bez vaší pomoci by to nešlo. Nejenom za to, že jste se i letos chopili nevděčných kapitánských poviností, ale i za pomoc s přípravou, mnohahodinovým diskusím co, jak a proč, pravidla, podporu... a mnohé další. Prostě díky. Rád bych poděkoval i @ver.svobo a @Pitching, kteří na poslední chvíli doplnili týmy za nedorazivší, tak, abychom mohli hrát skutečně v plném formátu. Speciální, velké a nehynoucí díky patří mé ženě Kristýně (@kristyna). I letos nás měla všechny měla na starosti, aby jsme mi ostatní si mohli naše společné setkání užít, a odehrát skvělý vícedenní turnaj. A díky mnohým dalším (@MartinaX, @HonzaS, @Jerry...), co nezištně pomohli s... a s.... a poskytly.... a dovezly... :) Díky.

Příští rok... příští rok jedeme zase! Už tam budem? :)

Pozn. Původní průběžné vlákno k Requo Cup 2019 je tímto okamžikem a touto reportáží již zamčené a jako ukončená akce v archivu. Aby se to nemísilo.
 
Upraveno:
D Í K Y !
Byl to krásný prodloužený víkend. Mohl být krásnější, kdyby mě @Marklar nesral tím, že hraje 5w stejně daleko jako já driver, ale s tím do roka a do dne určitě něco udělám. Nevím jak ostatní, ale já už se těšíííím .... na další ročník. ;)
 
A lokalita dalsiho rocniku :)? Co Ostravice? Z vlastni zkusnosti vim, ze ten servis ohledne takovehle akce je tam spickovy. Vypadate, ze jste sinto vsichni max uzili ;)
 
Koukam na fotky... vypada to strasne... jeste, ze jsem nejel! :D
 
Nechť na věčné časy a budoucím generacím je známo, že i letos byla Modrá dobrá! Jména letošních vítězů jsou na věky věků v pohár vytesány!

D25D0350-1F3E-49C3-B4A8-E2B78A72B8ED.jpeg
AE93F50D-E65D-464B-A6F6-D602A9468AC0.jpeg
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom