Zdravím všechny golfisty!
Byl jsem minulý týden na zdejším hřišti poprvé, a musím říct, že to bylo příjemné překvapení. Hřiště je v dobré kondici, není kdovíjak dlouhé, ale spíše techničtějšího charakteru, je třeba o ranách přemýšlet. Rychlost grýnů byla příjemná, ani extrémně pomalé, ale ani nezastavitelné nesmysly. Ty dva nové grýny v lese jsou opravdu o dost pomalejší, tak na to pozor. Jinak výše zmiňovaný přechod na 14 je opravdu zapeklitý, šli jsme dva ve flightu a oba poprvé, a samozřejmě bloudili, protože jsme šli podle score karty. Hlavně když už přijdete na správnou cestu, vyhodí vás to mezi 3 jamky, kde jsou ještě dámské a pánské odpaliště odskočeny od sebe asi 20 metrů do strany, což nás zmátlo dokonale. Doporučuji proto si zapamatovat vzhled flightu před Vámí a zorientovat se podle nich

Co se hřiště týče, vytknul bych snad pouze bunkery, je jich zde sice poměrně málo, ale ty dva, které jsem potkal, měly písek celkem neupravený. Možná to byl jen důsledek dopoledního turnaje, ale o tom více na konci.
Zázemí mi přišlo poněkud "historického" charakteru, ale svému učelu poslouží. Z restaurace jsem absolvoval pouze bagetu (59,-Kč), protože jsem přijel klasický pozdě, takže úroveň zdejší gastronomie nemohu posoudit.
Jedinou vadou na kráse krásného odpoledne byl z mého pohledu dopolední seniorský turnaj. Startoval jsem kolem 13h, o turnaji jsem se dozvěděl na místě, na můj dotaz jestli je vše bez zdržení bylo odpovězeno, že vše šlape jak má, tak jsem spokojeně vyrazil. Poslední turnajový flight startoval tuším kolem 12h, ale recepce zcela nepochopitelně pustila i jednotlivce snad už od 12:30 a hřiště se tak suprově zasekalo. Prvních 7-8 jamek to bylo v pohodě, nějak jsme se pospojovali, ale poslední flight turnaje to parádně zasekal. Asi 2x se stala i situace, že náš flight dokončil jamku a předchozí "turnajový" flight teprve začínal odpalovat. To vše bez jediného slova stylu "omlouváme se", "my vás pustíme" nebo tak něco. Marshall řekl kolegovi - budete muset počkat, a během dne se nikde neukázal. Super přístup

Nakonec jsme to nevydrželi a s vynechám jedné jamky flight prostě předběhli a poslední tři jamky si opět užili.
I přes tuto zkušenost, která je spíše věcí místního marshalla, hřiště navštívím někdy znovu, a všem, kteří v po-st pojedete kolem, stavte se tam, fee za 500/18j za to stojí.