Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfers Phil Mickelson

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Prostě borec, který nás baví, myslím, že si zaslouží tu mít téma. Jeho parádičky jsou nezapomenutelné. Trocha povinné wikipedie: Celým jménem Philip Alfred Mickelson, narodil se 16.6.1970, přezdívka Lefty, protože i když je pravák, odpaluje jako leváci. Vítěz 5ti Majorů.

Kdekoli je, je jasné, že bude o zábavu postaráno. :)

 
Btw. tajemství jeho krátké hry, kterou má úžasnou, v plné verzi na youtube:

1. část - 62 min

2. část - 39 min
 
Je to borec... kdysi jeden znamy jeho styl oznacil ala drive nekam uplne do pryc... pak nic... a najednou se objevi na greenu a birdie. :)

Za sebe jen tolik, ze mi osobne neni sympaticky. Nevim proc, ale prijde mi proste divnej. :D
 
Je to zvláštní, ale já to mám stejně. Netuším proč ale je mi něčím protivnej. Nikdy mu nefandím, to mi ale nebrání obdivovat především jeho neskutečný bunkershoty.
 
Upraveno moderátorem:
Já mu nefandím akorát při Rydercupu. :D
Mám to uplně obráceně. Ikdyž mám radši sportovnější hráče (alá DJ, Scott nebo McIlroy), tak se mi hrozně líbí jeho celkový přístu ke golfu, k fanouškům... atd. Ikdyž hraje zrovna úplně špatně, tak je na něm furt vidět, že ho to baví. Nezabalí to po prvním špatným kole. Pořád komunikuje s fanouškama...atd. Pro mne je to ikona golfu.

PS: ted čekám, že mě budete kamenovat :D
 
Zadne kamenovani. On borec proste je, o tom zadna.
Me proste prijde nejak neuprimny fakt nevim jak to popsat. Zkratka neni to typ, se kterym bych chtel jit na pivo, coz ho asi desne stve. :D
 
Mam Leftyho rad, kdyz jsem zacinal, byl muj vzor, mel jsem na nej ve skole referat na nejoblibenejsi osobu na svete :D (asi pred 7 lety :D ), jeho kratka hra je famozni a ty drajvy k tomu?? fiiiiha
 
Já Leftyho taky můžu, když jsem začínal hrál jem na levo..:), no a z jeho hry vyplívá že vtip kdy Pánbůh hraje golf a řešej jestli jsou tam kvůli golfu nebo machrování není vtip, páč Lefty to tak normálně hraje..:). Nebo je to převlečenej Brumbál...:):)
 
Já ho mám ráda, hned se mi na turnaj lépe dívá, když hraje on. On to práskne vždycky někde do džihádu a pak ťuk a je na greenu. Tím je mi sympatický ;) Kéž by tak končily i moje rány...u mě je to spíše naopak.
 
dovolím si přidat ještě jedno krátké video s jeho backwards shotem (doufám že to neukazuje v tom tajemství krátké hry - na to jsem zatim nekoukal)


Jestli tohle někdo z vás umí, tak to klobouček dolů. :) To bych chtěl vidět v reálu.
 
Jestli tohle někdo z vás umí, tak to klobouček dolů. :) To bych chtěl vidět v reálu.

Zkoušeli jsme to u nás u recepce u cvičnýho greenu, kde jsou na to celkem šikovný podmínky. Výsledkem byly asi 2 ucházející pokusy, kdy míček letěl cca 2 m za hráče, zároveň se nám podařilo poztrácet do okolních zahrad asi 10 míčů a málem rozbít několik oken:). Můžeme si v červnu udělat vloženku:).
 
Jestli tohle někdo z vás umí, tak to klobouček dolů. :) To bych chtěl vidět v reálu.
taky jsem to s kámošem zkoušel, ale za záda jsem to nedostal. Maximálně tak, že mi to padalo na hlavu :D. A jestli si dobře pamatuji, tak tenhle shot vytáhl před pár lety na nějakým majoru.
 
Hehe, tak tohle se asi jako treninkova metoda neujme. :) Je to ale borec.
 
Já bych do toho klidně šel ... ale jako ten chápek vpravo :D:D:D
 
tak já se taky přiznám, je mi nesympatickej, racionální důvod nemám
 
Tenhle text mluví za všechno, Mickelson jede!

6482


Zdroj: https://www.facebook.com/GolfDigestCS/photos/a.198057274808/10157118775884809/
 
Letos mu to jde. Uvidíme ho hned zase od zítra na Genesis Open. Fandím mu, protože taky ač pravák, hraju nalevo. To je bohužel to jediné, co máme společného:)
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom